Арабско Реване с Какао

Арабско Реване с Какао

0

залейте с изстиналия сироп. Щом реването се охлади, е готово за консумация, но по принцип се препоръчва да престои няколко часа, за да дръпне добре. Да ви е сладко!...

1

Арабско Реване с Какао

Разгледай всички 9 авторски предложения относно арабско реване с какао в Готвач.бг.
Арабско реване

Арабско реване

5

мляко и настъргана лимонова кора. Изсипете сместта в намаслена тава и сложете арабското реване да се изпече в умерена и предварително загрята фурна...

Арабско реване с грис

Арабско реване с грис

15

сместта. Сложете да се пече за около 20 минути на умерена фурна. Готовото реване се изважда, охлажда се и се залива с горещ захарен сироп....

Басбуса - Арабско реване

Басбуса - Арабско реване

1

да кипне, добавете сока и кората на половин лимон, разбъркайте и оставете да поври до получаване на сироп. С този сироп полейте реването. Оставете за поне 6 часа, да се сиропира, най-добре консумирайте на другия ден....

Арабско реване с прясно мляко

Арабско реване с прясно мляко

7

. Сиропът се приготвя от прясното мляко, което се сварява със захарта и се ароматизира с ванилия. Студеното реване се залива с топлия сироп и се нарязва....

Арабско реване със сметана и шоколадови пръчици

Арабско реване със сметана и шоколадови пръчици

изстиналия блат. Охладената сметана смесваме с подсладителя и разбиваме с миксер до втвърдяване. С помощта на шприц нанасяме върху парчетата реване....

Арабско реване с прясно мляко и яйца

Арабско реване с прясно мляко и яйца

7

сиропа: Прясното мляко се сварява с 2 ч. ч. захар и ванилия. Реването си залива и нарязва....

Реване с ароматна какаова глазура

Реване с ароматна какаова глазура

1

брашно огнеупорни купички, разпределяме сместа. Изпичаме в загрята на 180 градуса фурна. Готовите мини блатове за реване изваждаме от купичките...

Реване

Реване

14

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

3.7
Общо 6 гласували
5 2
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: