Бабини Сиренки

Прегледай всички 74 избрани предложения за бабини сиренки в Готвач.бг.
Бабини сиренкиБабини сиренкиПодредете бабините сиренки в намаслена тава и отново оставете да втасат....
Бабини ретро сиренкиБабини ретро сиренкиВсички продукти освен брашното и сиренето се слагат в купа и се разбъркват. Накрая се добавя брашното постепенно. Омесва се меко тесто. Оставя...
Бабини пирожки със сиренеБабини пирожки със сиренеБрашното се слага в дълбок съд. Прави се кладенче и в него се сипват яйцата, киселото мляко, в което е сложена и разбита содата, олиото и солта. Всичко...
Бабини меденкиБабини меденки* Рецептата за бабини меденки е от тефтера на баба ми Цветана от пловдивското село Труд....
Бабини виненкиБабини виненкиБабините виненки поръсете обилно с пудра захар така че да се покрият отвсякъде с дебел слой пудра захар....
Бабини ушичкиБабини ушичкиРазбиват се с миксер яйцата и захарта, прибавя се брашното и ванилията. Тава се застила с хартия за печене. С чаена лъжичка се сипва от тестото...
Бабини захаринкиБабини захаринкиОт изброените продукти се замесва тесто. Оформят се топчета. Подреждат се в тава, която е предварително намазнена с олио. Поръсват се с кристална...
Бабини ореховкиБабини ореховкиОтделят се белтъците на яйцата. Разбиват се на сняг. След това се добавя пудрата захар и брашното и се разбърква. После се добавят орехите, докато...
Бабини милинкиБабини милинкиСлагате сирене и пак завивате, като оформяте на топка. Така нареждате милинките в намазнена тава една до друга....
Бабини бухтичкиБабини бухтичкиВ голяма купа пресейте брашното. Изгасете содата за хляб в киселото мляко и след като шупне се добавя към разбитите яйца заедно с щипка захар....
Бабини соленкиБабини соленкиЗамесете от посочените продукти тесто, като млякото се прибавя на око. Увийте тестото в алуминиево фолио и го сложете на студено за 2 часа. Разточете...
Бабини картофиБабини картофиСлед като извадим картофите от фурната можем да ги поръсим със сирене или кашкавал....

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: