Бакла със Сливи

Открий всички 74 избрани предложения относно бакла със сливи в Готвач.бг.
Баклава със сини сливиБаклава със сини сливи
част са млени, а другата част са нарязани/, наредете един ред сливи в края на кората и завийте на руло. Сложете рулото в тавата. Работете така...
Селска манджа от бакла и зелени сливиСелска манджа от бакла и зелени сливи
. Малко преди края се пускат измити зелени сливи и нарязан магданоз. Варим още 10 минути. За по-добра гъстота разбърквам 1 или две супени...
Яхния от бакла и зелени сливиЯхния от бакла и зелени сливи
Изчистената бакла се нарязва на ситно и се попарва за 5 минути във вряща подсолена вода. Водата се изхвърля. В олиото се задушава нарязания...
БаклаБакла
5
от 200 до 500 г. Състав на бакла Баклата има много разнообразен състав, което я прави ценна за здравето храна. Зелените чушки на баклата съдържат...
СливиСливи
ден” - Нарежете сливи в следващата си плодова салата, за да прибавите една идея лилаво. - Парченцата слива добавят уникален вкус на печената...
БаклаваБаклава
5
Предварително се приготвя смес от счуканите орехи, бадеми и канела. Тавата за печене се намазва с мазнина. На дъното се поставя една кора...
Сушени сливиСушени сливи
4
Ще Ви предложим два варианта на сушени сливи. Сливите могат да се сушат на домашната печка. За целта обаче трябва да се заредите с малко...
Бакла е отличната хранаБакла е отличната храна
ароматни и богати на нектар бели цветове. Плодът, който дава, е твърда и жилава чушка. След узряването тя добива кафяв цвят. Познатите сортове бакла са...
Агнешка супа с баклаАгнешка супа с бакла
се замразената бакла и нарязаните дреболии и се вари още 15-20 минути или колкото е посочено на пакета на боба. Бакла може да използвате и...
Бакла с джанкиБакла с джанки
Баклата се нарязва на малки парченца и се вари 5-6 минути на умерен огън. Към нея се добавят мазнината и ситно нарязания лук. Поръсвате с...
Картофена супа с баклаКартофена супа с бакла
. Сипете вътре сметаната и я оставете да покъкри още малко. Сервирайте така приготвената супа, поръсена с кориандър, зърната бакла и сметана....
Задушени бакла и грахЗадушени бакла и грах
на огъня около 5 мин. Добавят се баклата, грахът и индийското орехче. Поръсва се със солта и черния пипер и се държи на умерен до слаб огън около 25 мин. на котлона. Добавя се джодженът, захарта и оцетът....

Рейтинг

3.3
Общо 9 гласували
5 0
4 5
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка: