Банска Капама

Прегледай всички 74 избрани предложения за банска капама в Готвач.бг.
Банска КапамаБанска КапамаПечене Под капака на гювеча слагаме фолио за печене, притиснато към главата на съда, за да не издиша под капака....
Капама от БанскоКапама от БанскоОставете капамата да се готви на бавен огън във фурната....
Капама по банскиКапама по банскиЗамажете капака на тенджерата с тесто....
Пилешка капама от БанскоПилешка капама от БанскоНарежете цвеклото на парчета. Оризът се запържва, докато стане "прозрачен". 7-8 листа от зелето се запазват цели, а останалата част се нарязва...
КапамаКапамаПечете вашата капама около 2.5 часа на 180 градуса....
Ути Бъчваров и кметът на Банско сготвиха 200 кг капамаУти Бъчваров и кметът на Банско сготвиха 200 кг капамаДвеста килограма банска капама с претенция за рекорд приготвиха днес на площада в курортния град кулинарният водещ Ути Бъчваров и кметът на Банско...
Капама НаследствоКапама НаследствоКапама се готви в казан на двора със затворен капак....
Баш КапамаБаш КапамаПека любимата капама на най-силна степен във фурната около два часа....
Вкусна капамаВкусна капамакапама за 90 минути, до готовност на месото....
Празнична капамаПразнична капамаОтворът на гювеча се покрива с лист алуминиево фолио и най-накрая се слага капака. Или пък можете да запечатате капака с тесто....
Домашна капамаДомашна капамаВърху съда слагаме алуминиево фолио и захлупваме с капака....
Софийска КапамаСофийска КапамаНай-отгоре на капамата се сипват виното и олиото....

Рейтинг

4
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: