Банска Капама в Гювеч

Открий всички 74 авторски предложения относно банска капама в гювеч в Готвач.бг.
Банска КапамаБанска КапамаПечене Под капака на гювеча слагаме фолио за печене, притиснато към главата на съда, за да не издиша под капака....
Капама в гювечКапама в гювечНа дъното на гювеча слагаме мазнина и зелеви листа....
Новогодишна капама в гювечНовогодишна капама в гювечновогодишната капама в гювеч се оставя да поизстине в нея....
Капама от БанскоКапама от БанскоОставете капамата да се готви на бавен огън във фурната....
Капама по банскиКапама по банскиЗамажете капака на тенджерата с тесто....
Капама с гъби в гювечКапама с гъби в гювечПроверете готовността на месото, обърнете бутчетата от другата страна и печете без капак за хрупкава коричка до златист цвят на бутчетата....
Вкусна пилешка капама в гювечВкусна пилешка капама в гювечНай-вкусният зимен гювеч! Вкусната пилешка капама в гювеч е готова....
Пилешка капама от БанскоПилешка капама от БанскоНа дъното на глинен гювеч се поставете няколко парчета сланина. Похлупете ги с 2-3 листа зеле, за да не залепнат продуктите....
Свински крачета капама в глинен гювечСвински крачета капама в глинен гювечГювечът се слага в студена фурна и се пече около 2 часа и половина. Поднася се с хубаво домашно червено вино. Да ви е вкусно!...
КапамаКапамаПечете вашата капама около 2.5 часа на 180 градуса....
Вкусна капамаВкусна капамаЗалейте ястието с 3 к.ч. вода (3:1 с ориза), затворете капака на гювеча и го поставете в студена фурна, включете я на 200 градуса и печете приготвената...
Коледна капамаКоледна капамаОставете коледната капама да се пече цяла нощ на слаба фурна. Разкошно коледно ястие за вашата трапеза....

Рейтинг

4.1
Общо 8 гласували
5 4
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: