Благо Фиде Пържено

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно благо фиде пържено в Готвач.бг.
Пържено фиде с патешкоПържено фиде с патешкоСервирайте пърженото фиде с патешко веднага, докато е топло....
Пържен ориз с фидеПържен ориз с фидеОризът се измива. В тенджера се загрява мазнина и се слага оризът да се запържи, след което се прибавя и натрошеното фиде. Внимавайте да не загори...
Сладко фидеСладко фидеЗапържете натрошеното фиде в малко олио, докато порозовее. Прибавете 4 чаени чаши хладка вода, захар и ванилия. Бъркайте докато се стопи захарта...
Пържен кадаифПържен кадаифВсеки опържен кадаиф се потапя в горещ сироп, в който е сложен канела....
Пържена пъстърва с пържени картофиПържена пъстърва с пържени картофиПъстървата се почиства, нарязва се на парчета и посолява. Оставя се да престои в хладилник за около 1 час, да поеме рибата солта. Изпържва...
Пържени сладкиПържени сладкиРазбийте с вилица яйцата, олиото и захарта. Добавете киселото мляко с разбърканата в него сода. Прибавете брашното и замесете умерено твърдо тесто...
Баница с фидеБаница с фидеСмесваме всички продукти заедно, без корите. Оставяме малко да си почине и слагаме в една тава едната кора. Слагаме сместа, отгоре слагаме...
Чорбичка с фидеЧорбичка с фидеВ тенджера се слага маслото да се разтопи. Добавя се брашното и леко се запържва. След това се добавя доматен сок и пак се запържва. Добавя...
Сладка баница с фиде и сиренеСладка баница с фиде и сиренеФидето се сварява в солена вода, прецежда се и се изплаква със студена вода, след което се оставя да се отцежда в гевгир. След като фидето е готово...
Пържени картофи в уред за здравословно пърженеПържени картофи в уред за здравословно пърженеИзмиваме и обелваме картофите и ги нарязваме на пръчици с дебелина 1 см. Отново измиваме в студена вода, за да падне нишестето, и подсушаваме....
Индийски пържени сладкиИндийски пържени сладкиКогато индийските пържени сладки изстинат и захарта се поеме, те са готови за консумация....
Пържени Сиропирани СладкиПържени Сиропирани СладкиПриготвя се сироп от захарта, водата, шафрана и кардомона. Вари се, докато се сгъсти. В купа се слагат брашното, сухото мляко и бакпулверът....

Рейтинг

3.2
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: