Боб по Манастирски

Открий всички 74 избрани предложения за боб по манастирски в Готвач.бг.
Боб по манастирскиБоб по манастирскиВ тенджера със студена вода сложете боба да заври заедно с 1 глава нарязан на едро лук. Щом заври се прибавят нарязаните на ситно лук, чушки и моркови...
Боб чорба по манастирскиБоб чорба по манастирскиБоб чорбата по манастирски е готова....
Боб чорба по манастирскиБоб чорба по манастирскиОколо 15-20 минути преди боб чорбата по манастирски да се свали от огъня се прибавят нарязаните на кубчета домати заедно с нарязаните листа джоджен...
Боб в гърне по манастирскиБоб в гърне по манастирскиСервирайте готовият боб по манастирски в гърне поръсен с червен лют пипер (по желание) ....
Салата от боб по манастирскиСалата от боб по манастирскиСервирайте боба по манастирски охладен и гарниран със стрък магданоз....
Бистра боб чорба по манастирскиБистра боб чорба по манастирскиИзмитият боб се накисва за 7-8 часа в студена вода, която се изхвърля. Долива се студена вода и бобът се вари около 45 минути. Добавя се една...
Боб по манастирски за бързащи хораБоб по манастирски за бързащи хораВ тази рецепта боб чорба по манастирски изобилства зеленчуците....
Боб в гърне по манастирски без доматиБоб в гърне по манастирски без доматиБобът в гърне по манастирски без домати е готов....
Манастирски БоршМанастирски БоршИзмийте и обелете червеното цвекло картофите, морковите и ги нарежете на малки кубчета. Измийте, почистете и нарежете на ситно праз лука, червеното...
Манастирска яхнияМанастирска яхнияНарязвате на ситно лука, целината и моркова и ги задушавате в мазнината. Прибавяте целите главички арпаджик, ситно нарязаните гъби, зърната черен...
Имамбаялдъ по манастирскиИмамбаялдъ по манастирскиИмамбаялдъ по манастирски се пече в силна фурна, докато остане на мазнина....
Гъби по МанастирскиГъби по МанастирскиПочистваме, измиваме и нарязваме пресните горски манатарки на едро, ако има и по-дребни, ги оставяме цели. Намазваме дъното на огнеупорен съд (...

Рейтинг

4.3
Общо 8 гласували
5 3
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: