Боб чорба по манастирски

Боб чорба по манастирски

0

да се вари до леко омекване. Прибавят се олиото и нарязаните на дребно моркови, целина, лук. Около 15-20 минути преди боб чорбата по...

1

Боб по Манастирски

Открий всички 39 избрани предложения за боб по манастирски в Готвач.бг.
Боб по манастирски

Боб по манастирски

5

В тенджера със студена вода сложете боба да заври заедно с 1 глава нарязан на едро лук. Щом заври се прибавят нарязаните на ситно лук, чушки и...

Салата от боб по манастирски

Салата от боб по манастирски

. Запържете салата за 2 минути и оттеглете от огъня. Сервирайте боба по манастирски охладен и гарниран със стрък магданоз....

Бистра боб чорба по манастирски

Бистра боб чорба по манастирски

Измитият боб се накисва за 7-8 часа в студена вода, която се изхвърля. Долива се студена вода и бобът се вари около 45 минути. Добавя се...

Манастирски Борш

Манастирски Борш

Измийте и обелете червеното цвекло картофите, морковите и ги нарежете на малки кубчета. Измийте, почистете и нарежете на ситно праз лука...

Манастирски гювеч с месо

Манастирски гювеч с месо

Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се червеният...

Пилешки дробчета по манастирски

Пилешки дробчета по манастирски

Измийте и подсушете дробчетата, запържете ги в нагрятото олио. Посолете и прибавете нарязаните на ивици лук, чушки, морковите, нарязани на...

Варено петле по манастирски

Варено петле по манастирски

Изчистваме петлето и го измиваме. След това нарязваме месото на парчета и го задушаваме с малко олио. Когато се задуши, доливаме 4 ч.ч. топла...

Манастирски гювеч със свинско

Манастирски гювеч със свинско

Нарежете месото на кубчета и го запържете. Прибавете нарязаните лук и чушки. След няколко минути добавете гъбите, нарязани на филийки, ориза...

Кюфтенца по манастирски

Кюфтенца по манастирски

около 10 минути. Поднесете кюфтенцата по манастирски с малко скълцан магданоз....

Торта Манастирска изба

Торта Манастирска изба

Започваме с приготвянето на листовете. "Угасете" содата в заквасената сметана. Размекнатото масло смесете с чашата захар и щипката сол. Бъркайте...

Манастирска гъбена чорба

Манастирска гъбена чорба

Гъбите, картофите и морковът се измиват и нарязват на едро. Сипва се два литра вода в тенджера, добавят се подправките и се варят. Когато...

3.9
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка: