Боб по Манастирски

Открий всички 39 избрани предложения за боб по манастирски в Готвач.бг.
Боб чорба по манастирски
Боб чорба по манастирски
да се вари до леко омекване. Прибавят се олиото и нарязаните на дребно моркови, целина, лук. Около 15-20 минути преди боб чорбата по...
Боб по манастирски
Боб по манастирски
5
В тенджера със студена вода сложете боба да заври заедно с 1 глава нарязан на едро лук. Щом заври се прибавят нарязаните на ситно лук, чушки и...
Бистра боб чорба по манастирски
Бистра боб чорба по манастирски
Измитият боб се накисва за 7-8 часа в студена вода, която се изхвърля. Долива се студена вода и бобът се вари около 45 минути. Добавя се...
Салата от боб по манастирски
Салата от боб по манастирски
. Запържете салата за 2 минути и оттеглете от огъня. Сервирайте боба по манастирски охладен и гарниран със стрък магданоз....
Манастирски Борш
Манастирски Борш
Измийте и обелете червеното цвекло картофите, морковите и ги нарежете на малки кубчета. Измийте, почистете и нарежете на ситно праз лука...
Пилешки дробчета по манастирски
Пилешки дробчета по манастирски
Измийте и подсушете дробчетата, запържете ги в нагрятото олио. Посолете и прибавете нарязаните на ивици лук, чушки, морковите, нарязани на...
Варено петле по манастирски
Варено петле по манастирски
Изчистваме петлето и го измиваме. След това нарязваме месото на парчета и го задушаваме с малко олио. Когато се задуши, доливаме 4 ч.ч. топла...
Манастирски гювеч със свинско
Манастирски гювеч със свинско
Нарежете месото на кубчета и го запържете. Прибавете нарязаните лук и чушки. След няколко минути добавете гъбите, нарязани на филийки, ориза...
Кюфтенца по манастирски
Кюфтенца по манастирски
около 10 минути. Поднесете кюфтенцата по манастирски с малко скълцан магданоз....
Манастирски гювеч с месо
Манастирски гювеч с месо
Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се червеният...
Манастирска чорба от леща
Манастирска чорба от леща
Почистваме и измиваме лещата. Заливаме я със студена вода за 5-6 часа. Поставяме съда на котлона да ври на умерен огън. Праза и чесъна...
Торта Манастирска изба
Торта Манастирска изба
Започваме с приготвянето на листовете. "Угасете" содата в заквасената сметана. Размекнатото масло смесете с чашата захар и щипката сол. Бъркайте...

Рейтинг

3.9
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка: