Боб със Свински Крачета

Прегледай всички 74 избрани предложения относно боб със свински крачета в Готвач.бг.
Боб със Свински КрачетаБоб със Свински КрачетаИзхвърлете водата и налейте бульона и добавете свинските крачета. Нарежете лука на ситно, моркова на кубчета и ги прибавете при боба....
Свински крачета капамаСвински крачета капамаДобавя се боб и крачетата. Овкусява се с подправки и се залива с вода. Пече се във фурна на 170-190 градуса....
Свински крачета в гювечСвински крачета в гювечКрачетата се изравят от зелето и без капак се връща във фурната. Тогава се вдигат градусите на 200 и се пече до зачервяване на крачетата....
Свински крачета на фурнаСвински крачета на фурнаСвинските крачета се почистват добре и се сваряват. Най-лесно и бързо това може да направите в тенджера под налягане....
Чорба от свински крачетаЧорба от свински крачетаПоднесете чорбата от свински крачета с пасиран чесън, оцет, чили и хрян по желание....
Яхния със свински крачетаЯхния със свински крачетаПочистете свинските крачета и ги сложете да се варят в тенджера заедно с дафиновия лист малко сол и черен пипер....
Селска чорба от свински крачетаСелска чорба от свински крачетаСложете почистените и измити крачета в тенджера с вода, варите до завиранe и изхвърляте, както се казва, първата вода....
Варени свински крачета с ушиВарени свински крачета с ушиКрачетата и ушите се измиват и оглеждат добре. Ако имат люспи се отстраняват, ако имат косми се обгарят с кухненска горелка....
Желирана пача от свински крачетаЖелирана пача от свински крачетаИзмийте свинските крачета и свинското месо. Нарежете месото на парченца. Сложете го заедно с крачетата в тенджера и налейте водата....
Кисело зеле със свински крачетаКисело зеле със свински крачетаВърху зелето подреждаме крачетата и покриваме с другото нарязано зеле....
Пържени свински крачета по френскиПържени свински крачета по френскиИзмийте добре свинските крачета и ги цепнете по дължина....
Варени свински крачета в бульонВарени свински крачета в бульонПочистените и измити свински крачета се слагат в студена вода и се кипват, след което се варят на тих огън до омекване заедно с вързаните в марля...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: