Болярски Сарми

Разгледай всички 74 авторски предложения за болярски сарми в Готвач.бг.
Болярски сармиБолярски сармиНаредените сарми притиснете с чиния и долейте зелевия сок....
Болярски катмиБолярски катмиСодата се разтваря в киселото мляко. Яйцата се разбиват. Добавят се киселото мляко, водата, солта, захарта и постепенно се сипва от брашното, до получаване...
Болярски КюфтетаБолярски КюфтетаНарежете лука на ситно. В купа сипете каймата, лука, чубрицата, черния пипер и солта. Омесете хубаво каймата и я приберете в хладилника за около час...
Болярски сосБолярски сосВсички продукти се измиват и почистват. Нарязват се на ситно или се смилат. В оскъдно намаслена тенджера се слага маслото и щом се загрее, в него...
Болярски козунациБолярски козунациБрашното се пресява и в него се прави кладенче. Маята се смесва с 1 супена лъжица захар, 200 мл прясно мляко, леко стоплено, 1 от яйцата и солта....
Руски болярски палачинкиРуски болярски палачинкиМаята се разтваря в малко от топлото мляко, добавя се половината от останалото мляко, предварително затоплено. Добавя се брашното от елда, разбърква...
Тутманик по болярскиТутманик по болярскиРазмиваме маята в затопленото прясно мляко, прибавяме захарта и оставяме да втаса. Разтваряме содата в киселото мляко и прибавяме солта. Замесваме...
Болярска питкаБолярска питкаВ тава пресяваме 2/3 от брашното. Оставете настрана част от брашното, не се знае точно колко ще поеме питката и е по-добре да се добавя допълнително...
Болярска питаБолярска питаВ топла вода разтопете маята захарта и солта. След това, добавете трите яйца и белтъка на четвъртото. Постепенно добавете брашното, омесете тесто...
Болярска баницаБолярска баницаЗамесете гладко тесто от посочените продукти. Разделете го на 14 равни топчета. Оставете ги да починат за 30-40 минути. Разточете всяко топче...
Болярска салатаБолярска салатаКраставицата, доматът и пиперът нарязваме на дребни парчета. Поставяме ги в салатна чиния, нареждаме нарязания на тънко суджук и поръсваме с настъргания...
Болярска яхнияБолярска яхнияСварявате сливите. В мазнината задушавате скълцания лук. Прибавяте обелените и ситно нарязани домати и задушавате 5-6 минути. Поръсвате с...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: