Агнешки Врат със Спанак

Агнешки Врат със Спанак

0

Месото се измива и се нарязва на парчета. Олиото се сгорещява и месото се задушава в него, докато се изпари водата и остане само на мазнина...

1

Бон Апети Агнешки Врат

Разгледай всички 17 кулинарни идеи относно бон апети агнешки врат в Готвач.бг.
Курбан от агнешки врат

Курбан от агнешки врат

Дойде времето за прясното агнешкото и за вариациите на ястията, приготвени от вкусното месо. Ето една любима рецепта за агнешка курбан чорба...

Агнешки врат в гювеч

Агнешки врат в гювеч

Изпържваме агнешки врат и добавяме червен пипер. Нарязваме лука, добавяме малко вода и задушаваме за кратко. Вадим и изсипваме в гювеча...

Яхния от агнешки врат

Яхния от агнешки врат

Агнешкият врат се сварява, най-добре в тенджера под налягане за по бързо. Когато месото е готово - след около 90 минути, то се обезкостява...

Печен Агнешки Врат на Фурна

Печен Агнешки Врат на Фурна

градуса. Печеният агнешки врат става крехък и много вкусен. Може да се сервира със соса от печенето и салата по избор....

Печен агнешки врат и плешка

Печен агнешки врат и плешка

нарязаният наситно пресен лук, девесил. Объркваме го със малко сол, червен пипер, черен пипер. Върху него подреждаме порциите агнешко. След това...

Задушени агнешки врат и главичка със зеленчуци

Задушени агнешки врат и главичка със зеленчуци

смес ще ни служи за намазване на месото. Разделете врата на две, измийте и подсушете месото и агнешката главичка. Намажете добре парчетата...

Агнешки врат с ориз на фурна

Агнешки врат с ориз на фурна

Нарежете агнешкия врат на отделни порции и поръсете с подправката за агнешко и червен пипер. Полейте с малко олио и хубаво натрийте месото...

Агнешки врат с магданоз и зелен лук

Агнешки врат с магданоз и зелен лук

Месото се нарязва на порции. Лукът и магданозът се почистват и се нарязват на едро. Месото се запържва до златисто в силно сгорещено олио с...

Печен агнешки врат с картофи и зелен лук

Печен агнешки врат с картофи и зелен лук

2

Агнешкото се измива под студена вода и добре се изцежда. Поръсва се със сол, червен и черен пипер, като се втрива добре. Оставя се за около 20...

Агнешки врат на шайби с гъби и сметана

Агнешки врат на шайби с гъби и сметана

шайби агнешки врат разпределете в порционни чинии, поръсете с едра люспеста сол и върху тях разположете от гъбите със сметана. Консумирайте топли с чаша хубаво червено вино. Добър апетит!...

Холандска пролетна яхния с агнешко вратле

Холандска пролетна яхния с агнешко вратле

задушат на умерен котлон. Добавя се и агнешкият врат, заедно с костите, нарязан на кръгли парчета, и се оставя да се запечата в мазнината до...

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: