Бон Апети Агнешки Врат

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно бон апети агнешки врат в Готвач.бг.
Агнешки Врат със Спанак
Агнешки Врат със Спанак
Месото се измива и се нарязва на парчета. Олиото се сгорещява и месото се задушава в него, докато се изпари водата и остане само на мазнина...
Курбан от агнешки врат
Курбан от агнешки врат
Дойде времето за прясното агнешкото и за вариациите на ястията, приготвени от вкусното месо. Ето една любима рецепта за агнешка курбан чорба...
Яхния от агнешки врат
Яхния от агнешки врат
Агнешкият врат се сварява, най-добре в тенджера под налягане за по бързо. Когато месото е готово - след около 90 минути, то се обезкостява...
Агнешки врат в гювеч
Агнешки врат в гювеч
Изпържваме агнешки врат и добавяме червен пипер. Нарязваме лука, добавяме малко вода и задушаваме за кратко. Вадим и изсипваме в гювеча...
Печен Агнешки Врат на Фурна
Печен Агнешки Врат на Фурна
градуса. Печеният агнешки врат става крехък и много вкусен. Може да се сервира със соса от печенето и салата по избор....
Печен агнешки врат и плешка
Печен агнешки врат и плешка
нарязаният наситно пресен лук, девесил. Объркваме го със малко сол, червен пипер, черен пипер. Върху него подреждаме порциите агнешко. След това...
Агнешки врат с ориз на фурна
Агнешки врат с ориз на фурна
Нарежете агнешкия врат на отделни порции и поръсете с подправката за агнешко и червен пипер. Полейте с малко олио и хубаво натрийте ...
Задушени агнешки врат и главичка със зеленчуци
Задушени агнешки врат и главичка със зеленчуци
смес ще ни служи за намазване на месото. Разделете врата на две, измийте и подсушете месото и агнешката главичка. Намажете добре парчетата...
Агнешки врат с магданоз и зелен лук
Агнешки врат с магданоз и зелен лук
Месото се нарязва на порции. Лукът и магданозът се почистват и се нарязват на едро. Месото се запържва до златисто в силно сгорещено олио с...
Агнешки врат на шайби с гъби и сметана
Агнешки врат на шайби с гъби и сметана
шайби агнешки врат разпределете в порционни чинии, поръсете с едра люспеста сол и върху тях разположете от гъбите със сметана. ...
Печен агнешки врат с картофи и зелен лук
Печен агнешки врат с картофи и зелен лук
2
Агнешкото се измива под студена вода и добре се изцежда. Поръсва се със сол, червен и черен пипер, като се втрива добре. Оставя се за около 20...
Холандска пролетна яхния с агнешко вратле
Холандска пролетна яхния с агнешко вратле
задушат на умерен котлон. Добавя се и агнешкият врат, заедно с костите, нарязан на кръгли парчета, и се оставя да се запечата в мазнината ...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: