Борш Чорба

Открий всички 51 избрани предложения относно борш чорба в Готвач.бг.
Супа Борш
Супа Борш
4
около 15 минути. Прибавете размитото в малко вода доматено пюре и долейте 1 литър гореща вода. Оставете Борш-а да се довари и подправете с накълцан ...
Борш
Борш
Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода. Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...
Вкусна Борш Чорба
Вкусна Борш Чорба
Лукът, морковите, целината и пащърнакът се почистват и се нарязват на дребно. Запържват се в тенджера със загрятото масло и олио за около 5 - 6...
Борш чорба със свинско
Борш чорба със свинско
в тенджерата при врящото свинско месо. Зелето и картофите се нарязват на парчета и се добавят към врящия борш. Боршът се вари до готовност...
Детска супа борш с телешко месо
Детска супа борш с телешко месо
Измиваме и нарязваме на парчета месото и зеленчуците. В кравето масло и малко вода задушаваме месото, след което го варим, докато поомекне...
Манастирски Борш
Манастирски Борш
Измийте и обелете червеното цвекло картофите, морковите и ги нарежете на малки кубчета. Измийте, почистете и нарежете на ситно праз лука...
Молдовски борш
Молдовски борш
. Към края на готвенето долейте олиото, лимоновия сок. Овкусете Молдовския борш със сол, копър и поднесете с 1-2 с.л. кисело мляко във всяка ...
Унгарски борш
Унгарски борш
непрекъснато разбиване добавете в супата. Продължете варенето ѝ в продължение на 10 минути. Поднесете унгарския борш с хрупкав хляб и малко копър....
Украински Борш
Украински Борш
2
В голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон...
Зелен борш
Зелен борш
минути преди готовност се добавя ситно нарязан магданоз и копър. Обикновено зеленият борш се сервира със заквасена сметана или майонеза...
Постен борш
Постен борш
Запържете в маслото и олиото нарязани лук, целина и моркови. Задушете ги за 10-15 минути и разредете с около 3 л вряла вода. След кипването...
Московски борш
Московски борш
Бульонът се кипва и в него се сипват нарязаните кренвирши, месото и шунката. Цвеклото, морковите и лукът се нарязват и се задушават в...

Рейтинг

3.8
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: