Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
в рецепти
в статии
във форума
в магазина
1
Вход
gotvach.bg
»
Избрани Колекции
»
Бране на Гъби Печурки Двойници
Бране на Гъби Печурки Двойници
Прегледай всички
74
подбрани съвети относно
бране на гъби печурки двойници
в Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гъбите печурки имат ли отровни двойници?
Rosi Stoyanova
Печурката има отровни
двойници
и то три на брой – карболова
печурка
, зелена мухоморка и бяла леплива мухоморка....
Отровни двойници на гъбите: Как да ги познаем
Кулинария
Петьо Любомиров
Друга често срещана и разпространена отровна
гъба
е горчивата припънка. Тя е
двойник
на предпочитаната за
бране
обикновена пънчушка....
Коктейл Руски Двойник
Георги Чечев
Изпиваме незабавно готовия коктейл Руски
Двойник
....
Двойни какаови бисквити
К.Георгиева
Мекото масло се разбива със захарта и жълтъците. Прибавя се ванилията. Брашното се пресява с какаото и солта и се омесва меко тесто. Оставя се...
Двойни шоколадови трюфели
Rosi Stoyanova
Сипете сметаната в малка тенджерка и я кипнете. Махнете от огъня и начупете вътре 200 г от шоколада. Щом той се разтопи, сипете рома и разбъркайте...
Печурки
1
Rosi Stoyanova
Вреди от
печурки
Най-големият риск, който съществува при консумацията не само на
печурки
, но и на всички видове
гъби
идва от опасните отровни
двойници
...
Непознатите гъби: Гъба Анасонка
Албена Атанасова
Анасонката спада към ядливите
гъби
и се счита за
гъба
с добри качества, но се употребява в комбинация с други видове, защото е твърде ароматна....
Непознатите гъби: Гъба Лисичка
Албена Атанасова
Лисичка е интересно име за
гъбка
. Непозната е, както много други
гъби
в България....
Непознатите гъби: Седефена гъба
Албена Атанасова
Седефената
гъба
в България е наречена още Снежанка....
Непознатите гъби: Бадемова гъба
Албена Атанасова
Бадемовата
гъба
носи интересно име и е вид ядлива
гъба
, която се среща в нашата страна....
Неядливите гъби: Сапунена гъба
Monika Ivanova
Сапунената
гъба
може да чуете и под наименованието Сапуненка....
Двойни сандвичи с пастет от сьомга
Марина
Всяка филия се намазва с масло и след това с пастета от сьомга. Разделяте ги наполовина, тъй като филиите ще се слепват. По желание може да ги...
‹ Назад
1 от 7
Напред ›
Сподели във Facebook
Рейтинг
4.5
Общо
4 гласували
5
2
4
2
3
0
2
0
1
0
Дай твоята оценка:
Свързани резултати
‹
›
Гъби Печурки
Панирани Гъби Печурки
Стерилизиране на Гъби Печурки
Мариноване на Гъби Печурки
Приготвяне на Гъби Печурки
Замразяване на Гъби Печурки
Как да Сготвя Гъби Печурки
Как се Консервират Гъби Печурки
Ядливи Гъби и Техните Отровни Двойници
Съхраняване на Гъби Печурки във Фризер
Какво ново
‹
›
За глутена в лимеца - какво трябва да знаем?
Инстантен ориз - какво трябва да знаем?
Как да си направим спрей от чесън и за какво помага
Натурален сок за отслабване
Защо да не слагате гореща храна в хладилника?
1
Традиционни френски продукти, които са гордост за местните
От другите сайтове
Супа от Гъби Печурки
Пълнени Гъби Печурки на Фурна
Консервиране на Гъби Печурки в Буркан
Супа от Гъби Печурки с Ориз
Каша от Печурки
Астрален Двойник
Гъбена Чорба от Печурки
Салата от Мариновани Печурки
Имам ли Двойник
Двойник на Хора