Брецели

Разгледай всички 36 авторски предложения относно брецели в Готвач.бг.
Бретцели
Бретцели
Омесва се тесто от продуктите, като маята се смесва с брашното. Тестото се покрива и се оставя да втасва на топло за около 40 мин. След това...
Гевреци
Гевреци
1
брашното със содата бикарбонат. Всичко се смесва добре и се оставя да престои 2-3 часа. Точи се кора с дебелина 1 см и се изрязват гевреци...
Баварски Бретцели
Баварски Бретцели
не разполагате с по-голяма тава, в която да се побират всички, направете ги на два пъти. Покрийте оформените бретцели с влажна чиста кърпа и за...
Бретцели Октоберфест
Бретцели Октоберфест
се усуква на тънък и дълъг фитил между 40 до 60 км. Оригиналните бретцели са тънки с дебелина около 1 - 1.5 см. Всеки фитил се оформя на...
Меки бретцели
Меки бретцели
кипне в нея сипваме содата и започваме да пускаме оформените бретцели вътре. Всеки бретцел държим около 2 минути във врящата вода, като го...
Сусамени гевреци
Сусамени гевреци
постлана с хартия за печене редим всеки геврек със сусама на горе. Печем на 200 градуса до готовност. Гевреците са вкусни и топли и студени ...
Солени гевреци
Солени гевреци
сусам и едра сол. Пече се на 180 градуса до хубаво зачервяване. Източник: Солени Великденски гевреци на Ваня Джорджевич Забележка: Тези...
Домашни гевреци
Домашни гевреци
слепват, за да се получи кръгла форма. Гевреците се подреждат в набрашнена така и се оставят отново на топло за четвърт час. След това...
Пухкави гевреци
Пухкави гевреци
се оформя геврек. Нареждат се в тава и отново втасват около 30 мин. Намазват се с останалия жълтък и 1 супена лъжица прясно мляко и се ...
Коледни гевреци
Коледни гевреци
гладко средно твърдо тесто. Късайте парченца от него, оформяйте фитили, които трябва да завиете на гевреци. Намажете ги с разбито с малко вода...
Баварски Гевреци
Баварски Гевреци
се отпуснат за 15 минути. През това време в тенджера изсипвате водата, содата и солта и когато тя заври, е готова за варенето на гевреците...
Парени гевреци
Парени гевреци
. мед. Пт втасалото вече тесто се оформят малки топки, срязва се с нож дупчица и с ръце се разтегля геврече. Пускат се във врящата вода за 2-3...

Рейтинг

3.6
Общо 8 гласували
5 4
4 0
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка: