Булгурени Кюфтенца

Прегледай всички 48 авторски предложения относно булгурени кюфтенца в Готвач.бг.
Булгурени кюфтетаБулгурени кюфтетаПолучават се изключително вкусни булгурени кюфтета, които се поднасят със салата по избор....
Чий кюфте - Люти булгурени кюфтетаЧий кюфте - Люти булгурени кюфтетаСлед това с пръсти се щипва по малко от булгура и в дланта с притискане на пръстите се оформя на продълговато кюфте....
Дюнер с булгурени кюфтетаДюнер с булгурени кюфтетаВърху лаваша или разполовената по дебелина арабска питка с помощта на лъжица се размазват 2-3 булгурени кюфтета....
Булгурени кюфтета с агнешки ребърцаБулгурени кюфтета с агнешки ребърцаОмесваме добре, от сместа оформяме малки кюфтенца....
Кюфтета от булгурКюфтета от булгурПрибавете оставащите съставки към булгура, разбъркайте много добре и оформете 8 кюфтенца....
Булгурен пилаф с тофуБулгурен пилаф с тофуДобавя се булгурът и се пържи 5 мин. Добавя се бульонът и се поръсва с ригана и пипера....
Агнешки Кюфтета с БулгурАгнешки Кюфтета с БулгурПоднасяме агнешките кюфтета с гарнитура по избор....
Фитнес кюфтенца с булгурФитнес кюфтенца с булгурС помощта на лъжица оформяме кюфтенца. Печем на 200 градуса до получаване на лек загар. Можем да сервираме с млечен сос....
Пикантна паста за дюнер с булгурени кюфтетаПикантна паста за дюнер с булгурени кюфтетаВсички продукти се смесват и разбъркват много добре. Поставят се в бурканче и се съхраняват в хладилник дълго време. Може да се приготвя и повече...
Кюфтета с тиквички и булгурКюфтета с тиквички и булгурОформяме леко продълговати булгурени кюфтета, за да не останат тиквичките вътре сурови при пърженето....
Телешки парти кюфтенца с булгурТелешки парти кюфтенца с булгурОт каймата с влажни ръце, оформете малки кюфтенца. Оваляйте ги в галетата с корнфлейкса и ги подредете в тава, застлана с хартия....
Пикантни кюфтета с булгур - яхнияПикантни кюфтета с булгур - яхнияИзцеждате булгура и го добавяте към каймата. Омесвате всичко и от сместа оформяте кръгли кюфтета....

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 2
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: