Бульон от Кокали

Разгледай всички 12 авторски предложения относно бульон от кокали в Готвач.бг.
Най-вкусният бульонНай-вкусният бульонПилешкият бульон, както и всички бульони се вари при минимално кипене в продължение на от два до четири часа....
Говежди БульонГовежди БульонТака се получава бистър говежди бульон....
Зеленчуков бульонЗеленчуков бульонЗехтинът се загрява, прибавя се лукът, морковът, празът, целината, доматът и магданозът. Задушава се около 5 мин. Прибавят се зърната от черния...
Бульон-трезвеБульон-трезвеОсвен традиционните за случая с махмурлука шкембе чорба и зелева чорба тук има три други рецепти за бульон-трезве. 1....
Вегетариански бульонВегетариански бульонВърнете го във врящия бульон и добавете фидето. Овкусете бульона със сол, пипер, добавете масло (може и олио) и лимонов сок....
Шотландски бульонШотландски бульонАгнешкото месо се покрива с 1.8 л вода и се оставя да заври. Препенва се, след което се добавят лукът, подправките и ечемикът. Ако е нужно, се...
Пилешки бульонПилешки бульонПрецедете бульона и го оставете да изстине. Оберете с лъжица изплувалата на повърхността мазнина....
Гъбен бульонГъбен бульонГъбите могат да се поднесат като гарнитура, а бульонът се ползва според първоначалния замисъл....
Как да приготвим рибен бульонКак да приготвим рибен бульонБульонът се прецежда през много ситна цедка, като продуктите се притискат, за да се извлече целият бульон....
Законите на бульонаЗаконите на бульонаВ зеленчуковия бульон не се препоръчва да се слага зеле, тъй като то променя вкуса му. Червеното цвекло в бульона променя цвета му....
Бамя с пушени кокалиБамя с пушени кокалиРазбъркваме и добавяме предварително рендосани четири домата, част от бульона, в който са варени пушените кокали, морковите и бамята....
Супа от телешки кокалиСупа от телешки кокалиТелешките кокали са вероятно най-вкусният вариант да приготвите домашен бульон....

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: