Бульон от Кокали

Разгледай всички 12 авторски предложения относно бульон от кокали в Готвач.бг.
Домашен костен телешки бульон
Домашен костен телешки бульон
съхраняваме в хладилник. Във фризер може да съхраняваме до 6 месеца. Важно при костния бульон е, че винаги заливаме костите със студена вода и ...
Костен бульон: Древен еликсир за здраве
Костен бульон: Древен еликсир за здраве
или ястия. Костен бульон може да се направи от всякакви животински кости и кокали от птици, говеда, агнета, дивеч и дори риба...
Как се прави телешки костен бульон?
Как се прави телешки костен бульон?
тенджера, където да се варят. За приготвянето на един литър телешки костен бульон са необходими четири литра вода, като водата трябва да е ...
Шотландски бульон
Шотландски бульон
Агнешкото месо се покрива с 1.8 л вода и се оставя да заври. Препенва се, след което се добавят лукът, подправките и ечемикът. Ако е нужно...
Вегетариански бульон
Вегетариански бульон
пресовайте. Върнете го във врящия бульон и добавете фидето. Овкусете бульона със сол, пипер, добавете масло (може и олио) и лимонов сок...
Зеленчуков бульон
Зеленчуков бульон
Зехтинът се загрява, прибавя се лукът, морковът, празът, целината, доматът и магданозът. Задушава се около 5 мин. Прибавят се зърната от...
Говежди Бульон
Говежди Бульон
костите, месото и зеленчуците, а течността се прецежда. Така се получава бистър говежди бульон....
Гъбен бульон
Гъбен бульон
минути заедно със зехтина, солта и черния пипер. След това сместа се маха от огъня и се прецежда. Гъбите могат да се поднесат като гарнитура, а ...
Пилешки бульон
Пилешки бульон
, докато месото се отдели от костите. При нужда доливайте по малко вода. Прецедете бульона и го оставете да изстине. Оберете с лъжица изплувалата...
Бульон-трезве
Бульон-трезве
винцето, а ние да помислим за тях. Освен традиционните за случая с махмурлука шкембе чорба и зелева чорба тук има три други рецепти за бульон-трезве...
Костен бульон: Как да го направите и 6 причини, поради които ви трябва
Костен бульон: Как да го направите и 6 причини, поради които ви трябва
хубаво да пиене бульон от кости. Костите обикновено се ползват при готвене на супи и различни сосове. Отскоро бульонът, който се ...
Свински бульон по селски
Свински бульон по селски
охлаждането им се обезкостяват и нарязват на дребно. По желание по-късно могат да се добавят към прецедения бульон. Бульонът се прецежда ...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: