Бутерки с Кренвирш

Открий всички 50 кулинарни идеи за бутерки с кренвирш в Готвач.бг.
Вкусни бутерки с кренвирш
Вкусни бутерки с кренвирш
. Върху всяка бутер лента, сложете парче кренвирш и го увийте, като започнете от единия край. Наредете кренвиршките в тава, застлана с ...
Бутерки с шунка и кренвирши
Бутерки с шунка и кренвирши
Кипнете кренвиршите, след което ги оставете да изстинат. Разрежете всеки кренвирш на три равни части. Шунката се нарязва на кубченца и се смесва...
Бутерки с кренвирш и семена
Бутерки с кренвирш и семена
1
. Всички ленти трябва да са с еднаква големина. Взимаме едно тънко половин кренвиршче и навиваме около него лентата бутер тесто плътно, ...
Сплетена бутерка с кренвирш и сирене
Сплетена бутерка с кренвирш и сирене
разточват. В намазнена тава се слага един слой тесто, маже се с малко масло, ръси се със сирене и малки кубчета кренвирш. Покрива се с два...
Бързи бутер кренвиршки
Бързи бутер кренвиршки
7
квадрат слагайте по парче кренвирш, поръсвайте с малко чубрица и червен пипер и завивайте на руло. Подреждайте бързите бутер ...
Бутер руло с чоризо и кренвирш
Бутер руло с чоризо и кренвирш
1
кренвирши. Действах много бързо, за да не се отпусне много тестото, защото след това не се издува много. След като наредих плънката(която вие...
Точени бутерки
Точени бутерки
приготвим бутерките. От тестото разточваме кора и с нож разрязваме триъгълници и оформяме бутерките. Нареждаме в тава и оставяме да втасат ...
Пикантни бутерки
Пикантни бутерки
квадратите и се поръсва с кашкавала. Краищата загънете навътре. Смесвате жълтъка с млякото и намазвате бутерките отвсякъде. Печете в ...
Соленки-бутерки
Соленки-бутерки
Оставете бутер тестото на стайна температура, докато се отпусне хубаво. Разточете леко тестото и разделете на две части. В 2 чашки разделете...
Солени бутерки
Солени бутерки
Разтворете пакета бутер тесто, разпръснете равномерно месото, кашкавала и маслините. Навийте на руло и нарежете на филии с дебелина около 1...
Месни бутерки
Месни бутерки
2
Разстиламе кората от бутер тесто. Леко посипваме с брашно и разточваме малко, за да не е толкова дебела. Режем еднакви правоъгълници и на...
Парени кренвирши
Парени кренвирши
Крайчетата на кренвиршите се отрязват. Двата края на кренвиршите се нацепват на кръст с дълбочина около 1, 5 см. Попарват се в тиган с около една...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: