Бързо Свинско с Манатарки

Открий всички 13 подбрани съвети относно бързо свинско с манатарки в Готвач.бг.
Свинско Терияки с манатарки
Свинско Терияки с манатарки
В купа смесете всички съставки за соса (без манатарките). Към него прибавете нарязаното на парчета месо. Оваляйте хубаво и оставете да...
Свинско филе с манатарки
Свинско филе с манатарки
Нарязвате свинското филе на дебели филийки и ги запържвате леко, докато станат златисти. Поставяте филийките в голям гювеч. В тигана, в който...
Свинска пържола с манатарки
Свинска пържола с манатарки
1
Залейте манатарките с врящата вода и ги оставете да престоят за 30 минути. Отцедете ги добре и нарежете гъбите. Нарежете месото на 8 пържоли и...
Свинско с пресни горски манатарки
Свинско с пресни горски манатарки
2
Почистените и нарязани на кубчета пресни горски манатарки бланширайте за няколко минути във вряща подсолена вода (около 3 чаени чаши вода), в...
Манджа със свинско месо и сушени манатарки
Манджа със свинско месо и сушени манатарки
Нарязвам месото на едри хапки. Овалвам месото в брашно и изпържвам до леко зачервяване. Изваждам и го оставям. В същата мазнина в тенджера...
Печено свинско със зеленчуци и манатарки
Печено свинско със зеленчуци и манатарки
солим. В мазнина от месото запържваме морковите, лука и праза. Когато омекне лука сипваме почистените и нарязани на тънко манатарки...
Панирани свински пържоли със сос от манатарки
Панирани свински пържоли със сос от манатарки
манатарките, предварително накиснати в малко вода .Оставете соса да се готви около десетина минути, ако е необходимо, сипете още вода. Добавете ...
Свински карета с манатарки и сметана
Свински карета с манатарки и сметана
Нарязваме лука и чесъна на ситно. Гъбите се почистват и режат на средни парчета. Месото се подправя с черния пипер и солта. В дълбок тиган...
Свински гърди със сос от манатарки и хрупкав бекон
Свински гърди със сос от манатарки и хрупкав бекон
2
Овкусете свинските гърди със сол, черен пипер и соев сос. Оставете ги в хладилника за 30 минути. В тиган сложете маслото и малко олио. Запържете...
Печен свински джолан с грейви сос с манатарки
Печен свински джолан с грейви сос с манатарки
Накиснете манатарките в студена вода за около 1/2 час. Измийте джоланите, подсушете ги и ги шпиковайте с половината скилидки чесън. Натрийте...
Стерилизирани манатарки
Стерилизирани манатарки
бурканите. Стерилизирайте бурканите за 1 час. Оставете ги да изстинат във водата и ги съхранявайте на хладно. Така приготвените стерилизирани ...
Пържени манатарки
Пържени манатарки
Манатарките се нарязват на филийки и се осоляват по вкус. В чиния сипваме брашното и овалваме филийките една по една от двете страни...

Рейтинг

4
Общо 9 гласували
5 4
4 1
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка: