Бърз Пататник

Прегледай всички 46 подбрани съвети относно бърз пататник в Готвач.бг.
Бърз пататник без кориБърз пататник без кори
омеква. Обръщаме с помощта на плоска чиния и отново с приплъзване връщаме пататника в тигана. Добавяме още масло и запичаме докато и долната страна се зачерви....
Пърленки ПататникПърленки Пататник
страни и леко разточете. Намажете вече сгорещеният тиган с масло, сложете получената пърленка-пататник и захлюпете с капак. Когато...
Постен пататникПостен пататник
имайте предвид, че водеща подправка за пататника е джоджен! Капвам малко олио и разбърквам хубаво, за да се овкуси хубаво суровата смес. В...
Кърджалийски пататникКърджалийски пататник
1
домашно кисело мляко или айран. Бележка: Снимките, които качвам с рецептата, са на кърджалийски пататник, приготвен в голяма тава и изпечен в...
Вит пататникВит пататник
Бърза алтернативна на класическия пататник – за заети домакини. Картофите се настъргват сурови в голяма купа. Отцеждат се, тъй като пускат...
Лесен пататникЛесен пататник
4
останалите подправки. Разбъркваме всичко много добре. В загрята тиган слагаме малко олио и от сместа. Пататникът не трябва да бъде много дебел, за да...
Родопски пататникРодопски пататник
1
поднос и после го върнете в тигана, да се запече и от другата страна. Намажете готовия пататник обилно с масло и го охладете леко, преди да поднесете....
Златоградски пататникЗлатоградски пататник
капак (без ръб) този златоградски пататник. Намежете горещата тава с масло и върнете пататника с неизпечената част към тавата. Печете още около 30 мин....
Торта ПататникТорта Пататник
, за да се сваряват по-бързо, а пък и ще ги пюрираме. Варим ги в тенджера, в която сме сложили много малко сол. След това се пюрират. Смесват се с...
Родопски точен пататникРодопски точен пататник
се пече само на долна фурна до готовност. Родопският точен пататник е много вкусен....
Пататник по смолянскиПататник по смолянски
обратно (с лицето към пататника) и обръщаме, така че долната страна на пататника да се пада отгоре. Поднасяме още топъл. Лесен и икономичен пататник по смолянски! Изключително вкусен!...
Пататник в гювечетаПататник в гювечета
на малки парчета. Сложете пататника в студена фурна на 200 градуса и печете до готовност....

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 3
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: