Бърз Свински Стек Аламинут

Открий всички 31 избрани предложения за бърз свински стек аламинут в Готвач.бг.
Стек Аламинут
Стековете са бързи, стига да ги мариновате от предния ден. Леко начуквате месото при нужда, разбърквате всички останали съставки и мариновате...
Телешки стек аламинут
2
Начукваме много добре оформените филета, на които сме махнали всички жили, от двете страни, най-добре е да го направим през стреч фолио, за да не...
Бързо мариновани свински пържоли на скара
В подходящ съд смесете черния пипер, кимиона, малко сол, зехтина, пресования чесън и със сместа намажете обилно пържолите. Залейте ги с...
Аламинут със свинско филе
4
Нарязваме филето и кашкавала на малки кубчета, разбъркваме с яйцето. Сместа разпределяме в 3 силиконови формички. Печем до готовност в...
Свински Стек на Фурна
Измийте свинските пържоли хубаво със студена вода, след което ги поръсете със сол и черен пипер и от двете страни. Не е нужно пържолите ...
Свински стек Ню Йорк
Помолете месаря да ви ги отреже от изпъстрена рибица. Ако няма, може и свински врат. Стековете се намазват с лимонов сок, като се втрива пипер...
Свински стек на скара
запечатва с фолио и се слага в хладилника за 3 часа. През това време периодично се разклаща. Маринованите пържоли се изтръскват от марината и се...
Стек от свинско месо
1
се поставя в единия край на филето. Завива се във формата на вретено и се прави двойна панировка: брашно, яйце, галета, яйце и се пържи първо от...
Френски пепър стек (Пържола Magnifique)
да полепне от всички страни. Притиска се с ръка. Мазнината се загрява на умерен огън. Пържоли се пържат от всички страни за по 3-4 минути на...
Бърз паниран свински дроб
Нарежете дроба на парчета и го залейте с прясното мляко. Оставете го в хладилника за 1 час. Отцедете и подсушете. Разбийте яйцата с млякото и...
Бързи пържоли със зеленчуци
Овкусяваме пържолите със сол, черен пипер и нареждаме в тава. Поръсваме с розмарин, заливаме с 100 мл вино, добавяме малко вода (около 100 мл...
Пържени свински пържоли с царевично брашно
Свинските пържоли се нарязват на средно тънки парчета и леко се начукват с дървено чукче. Поръсваме обилно със подправка за скара, нареждаме...

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: