Бъркани Шницели

Прегледай всички 74 кулинарни идеи за бъркани шницели в Готвач.бг.
Бъркани мързеливи шницелиБъркани мързеливи шницелиДобавям и брашното, бъркам докато се получи гъста каша. В тиган загрявам олиото и с лъжица слагам от сместа и разстилам, изтънявам....
Как сe правят вкусни шницелиКак сe правят вкусни шницелиШницелите са любими от векове и са сред основните ястия в европейската кухня. Един от най-известните шницели е виенският шницел....
Пет начина да си направим шницелиПет начина да си направим шницелиОще рецепти за шницели: Пилешки шницели, Телешки шницели на грил, Украински шницели, Шницели от тиквички, Шницели с кайма и кашкавал, Шницели...
ШницелиШницелиГотовите шницели се запържват хубаво от двете страни. След това се вадят и се слагат с купа със салфетка, за да се отцедят хубаво от олиото....
Как да панирам шницели?Как да панирам шницели?Шницелите присъстват сред основните ястия в редица европейски кухни. Може би най-известният шницел в света е виенският шницел....
Шницели МиланезеШницели МиланезеСлед като са изпържени апетитно и станат златисти вкусните шницели, сервирайте панираните патладжани със салатата, подправена на вкус....
Пуешки шницелиПуешки шницелиПоднесете веднага пуешките шницели, докато са топли, по желание гарнирани с картофена салата....
Мързеливи шницелиМързеливи шницелиВземаме една лъжица, потапяме я във вода и загребваме от сместа за шницелите. Пържим мързеливите шницели в горещо олио до златист цвят....
Икономични шницелиИкономични шницелиКартофите се обелват и се настъргват на ситно ренде. Към тях прибавяме останалите продукти, като лукът и чесънът са нарязани на ситно. Добавят...
Зелени шницелиЗелени шницелиОформят се шницели. Овалват се в брашно, разбито яйце и галета и се пържат в сгорещено олио...
Бързи шницелиБързи шницелиОбелете, измийте и настържете картофите. Сложете ги в дълбок съд, добавете каймата, разбитите яйца, брашното и подправките. Разбъркайте всичко...
Копривени шницелиКопривени шницелиПопарваме копривата, изцеждаме я добре и я нарязваме на ситно (процедурата е същата и при сушената). Слагаме ориза да се вари в подсолена вода...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: