Бъркано Тесто за Пица

Разгледай всички 74 подбрани съвети за бъркано тесто за пица в Готвач.бг.
Пица с бъркано тестоПица с бъркано тестоОт това тесто могат да се изпекат 2 пици с диаметър около 24-25 см. Втасалото тесто се разбърква пак и се сипва в намазнена тава....
Пица с блат от бъркано тестоПица с блат от бъркано тестоЗа да си направим тестото, разбъркваме всички съставки, коiто са упоменати по-горе....
Бъркана пицаБъркана пицаЗа тестото всички продукти се разбъркват с много добре с лъжица. Получената смес се разстила върху кухненска хартия за печене....
Бърза и вкусна пица с бъркано тестоБърза и вкусна пица с бъркано тестоКъм тях прибавете предварително смесените брашно, сол и бакпулвер, отново разбъркайте - получавате кексово тесто....
Бъркана хрупкава пицаБъркана хрупкава пицаС този сос намажете внимателно блата за пица. Отгоре наредете плънка по желание....
Бъркана домашна пицаБъркана домашна пицаРецептата за бъркана домашна пица е изпълнена!...
Пица без тестоПица без тесто
Това е чудесна алтернатива за хора, които се стараят да ограничават въглехидратите, а им се хапва вкусна пица....
Тесто за пицаТесто за пицаВ нея се разстила тестото, като се надупчва с вилица. Това тесто може да се използва за пици или за чеснови хлебчета, пърленки или цървулки....
Бъркана пица с хлябБъркана пица с хлябПърво разбиваме яйцата, добавяме млякото и хляба, който предварително сме нарязали на кубчета. Слагаме сместа в хладилника за 1 час. След това...
Бъркана пица с яйцаБъркана пица с яйцаСмесваме всички продукти за тестото, към тях добавяме нарязания по на едро кашкавал, натрошеното сирене и колбас по наш избор....
Обикновено тесто за пицаОбикновено тесто за пицаПрибавете активираната мая и замесете еластично тесто, като накрая замесвате, добавяйки зехтина....
Традиционно тесто за пицаТрадиционно тесто за пицаЗамесваме меко тесто, поръсваме го с брашно и го оставяме да втаса за около 20- 30 минути, след което го делим на 2 топки и разточваме всяка една...

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: