Бюрек с Готови Кори

Разгледай всички 74 подбрани съвети за бюрек с готови кори в Готвач.бг.
Баница бюрек с готови кориБаница бюрек с готови кориПак кори, масло, плънка и така, докато свършат продуктите. Накрая трябва да завършим с кора и хубаво я подмушваме отстрани, а не да стърчат....
Турски бюрек с готови кориТурски бюрек с готови кориМаслото се разтопява и се залива бюрекът, а после се залива и с прясното мляко смесено с разбити яйца. Фурната е предварително загрята....
Бюрек с къпани кориБюрек с къпани кориМного вкусен бюрек с варени кори, мек и сочен, просто превъзходен!...
Сладкиш с готови кориСладкиш с готови кори
Сладкишът с готови кори е много сполучлив....
Гюзлеми с готови кориГюзлеми с готови кориЕдна кора се разделя на две и се маже с краве масло. Отгоре се поръсва с натрошено сирене....
Пица с готови кориПица с готови кориСлед като са готови корите вадим и намазваме отгоре с доматеното пюре. После нареждаме салама, шунката и луканката....
Банички с готови кориБанички с готови кориКорите се разтварят, след като тестото е починало. За всяка баничка са необходими две кори. Корите се разполагат по дължина....
Саралия с готови кориСаралия с готови кориКорите се разтварят, всяка се прегъва през средата по дължина, с четка леко се намазва с разтопено масло и поръсваме 1-2 лъжици от плънката....
Пури с готови кориПури с готови кориС четка се намазва първата кора с олио, върху нея се слага втора кора. В долния край се поставя част от плънката....
Баклава с готови кориБаклава с готови кориНареждат се половината кори, между всяка се поръсва с разтопено масло, слагат се орехите, нареждат се и останалите кори, баклавата се нарязва, залива...
Рози от готови кориРози от готови кориСлагаме една върху друга 2 кори. Отгоре наръсваме със сирене. Върху тях още две кори и пак наръсваме със сирене....
Сиренки с готови кориСиренки с готови кориКорите се разделят лист по лист. Всяка кора се намазва с разтопено масло. Слага се от плънката по средата. Увиват се на руло....

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: