Варене на Крушова Ракия

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно варене на крушова ракия в Готвач.бг.
Крушова ракия
Крушова ракия
6
изварява веднага. След това се дестилира, като алкохолният градус на крушовата ракия трябва да е 38 градуса. Прехвърля се в бъчва и се ...
Краставички без варене с ракия
Краставички без варене с ракия
Дозата е за буркан от 3 л, но може да се раздели и за по-малки буркани. Измиваме много добре краставичките. Нареждаме ги в буркана, като...
Ракия
Ракия
на японското саке. Други пък намират прилика между ракията и мексиканската ракия. Производство на ракия Спиртният еликсир се ...
Крушов пандишпан
Крушов пандишпан
Предварително си пресявате брашното с бакпулвера. В купа смесвате яйцата, захарта и ванилията и ги разбивате до пълното разтваряне на захарта...
Крушов пай
Крушов пай
1
Разбиваме яйцата със захарта, докато се получи гъста, пищна пяна. При непрекъснато бъркане малко по малко добавяме и сметаната. Пресяваме...
Раки
Раки
Моята рода по бащина линия е от Троянския балкан. Тази рецепта идва от там. Чушките се накисват в топла вода за 30 минути. Нарязва се на ситно...
Сиропирана крушова пита
Сиропирана крушова пита
Първо трябва да се приготви тестото. Бадемовите ядки се смилат заедно със захарта. След това се смесват с омекналото масло, пудрата захар...
Варенки
Варенки
Разбийте жълтъците със сметаната, вода и сол. Налейте сместа с в пресятото брашно и смесете леко /без да оформяте тесто/. С намокрена лъжица...
Крушово-мандаринено смути
Крушово-мандаринено смути
От предишната вечер накисваме бадемите и на сутринта ги обелваме. Обелваме и нарязваме крушата и почистваме мандарината от семките. Слагаме...
Черешова ракия
Черешова ракия
) свършат се оставя да се дестилира за около 3-4 дни. Черешовата ракия се припича двойно, като задължително се отделя 3 процента от алкохолният...
Дюлева ракия
Дюлева ракия
3
. Ако ферментацията не тръгне веднага, е възможно да я провокирате, като добавите малко забъркана хлебна мая. Дюлевата ракия сварете 2 пъти, ...
Сливова ракия
Сливова ракия
2
приключи веднага се изварява и се дестилира 2 пъти. Съхранява се в бурета. Сливовата ракия трябва да е поне 38 градуса....

Рейтинг

3.2
Общо 9 гласували
5 2
4 2
3 2
2 2
1 1
Дай твоята оценка: