Варен Руски Пирог

Прегледай всички 18 авторски предложения за варен руски пирог в Готвач.бг.
Импровизиран руски пирог
Импровизиран руски пирог
В малка тавичка редим хляба изправен, като между филиите редим парче сирене парче домат и кашкавал. Така докато наредим хляба. Предварително...
Руски боровинков пирог
Руски боровинков пирог
. Реже се с нож до образуване на трохи. С тези трохи се поръсват боровинките. Пирогът се пече 40 минути на 180 градуса. Сервира се охладен....
Руски морковен пирог
Руски морковен пирог
Морковите се настъргват на дребно. Яйцата се смесват със захарта и ванилията. Добавя се маслото, настърганите моркови, брашното и бакпулвера...
Руски гъбен пирог
Руски гъбен пирог
Половината от маслото се настъргва, след като е оставено за малко във фризера, за да се стегне. Добавя се едно яйце, бакпулверът и брашното, от...
Руски пирог с кайма
Руски пирог с кайма
Печурките се нарязват на резени, беконът се реже на малки кубчета. Лукът се реже на ситно и се запържва заедно с бекона в маслото. Добавят...
Руски пирог Катюша
Руски пирог Катюша
половина. С тези ленти се прави решетка върху плодовете. Пече се 30 минути на 200 градуса. Прави се глазура от лимоновия сок и останалата пудра захар. С ...
Руски пирог със спанак
Руски пирог със спанак
помежду им. Отново разпределете спанака и завършете с пета и шеста разтеглена кора. Нарежете руския пирог със спанак на квадрати, полейте ...
Руски пирог с касис
Руски пирог с касис
Яйцата се разбиват със захарта. Добавя се олиото и прясното мляко и се разбърква добре. Брашното се смесва с бакпулвера и се добавя към...
Руски есенен пирог
Руски есенен пирог
градуса. Приготвя се глазура от пудрата захар и прясно мляко. Млякото се добавя на капки, като непрекъснато се разбърква, докато не се получи еднородна ...
Пирог
Пирог
. Втасалото тесто премесете отново, разделете на осем равни части, оформете на топчета всяко разточете с големината на тавата в която ще оформяте ...
Руски пирог с пресен кокос
Руски пирог с пресен кокос
стане златисто отгоре се покрива с алуминиево фолио, за да не изгори. След като се изпече още горещ се полива със сметаната. Охлажда се пирогът и ...
Ароматен ябълков пирог по руски
Ароматен ябълков пирог по руски
фурна на 180 градуса за 40 минути /или суха клечка/. Оставя се във формата да се охлади, след което сладкият пирог се изважда внимателно и се...

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: