Варен Свински Джолан

Прегледай всички 30 авторски предложения за варен свински джолан в Готвач.бг.
Свинско варено с джолан
Свинско варено с джолан
Слагаме джолана цял в подходяща тенджера и го покриваме с вода. Добавяме зърната черен пипер и започваме да варим месото на немного силен огън...
Варен свински джолан с картофи
Варен свински джолан с картофи
пюре. Яденето продължава да се готви още 3-4 минути. Картофите се премахват от огъня и се сервират като гарнитура към варения джолан....
Свински джолан
Свински джолан
Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...
Варено от телешки джолан
Варено от телешки джолан
вари на слаб огън - 1-2 часа, докато месото се отдели от костта. При необходимост от течност, доливаме още горещ бульон или вода. Прибавям...
Гулаш от свински джолан
Гулаш от свински джолан
малко преди да уври месото се долива виното. Вари се още 10-ина минути и накрая се разбърква с киселото мляко. Поднесете гулаша от свински ...
Супа от свински джолан
Супа от свински джолан
2
Сложете свинското да се вари направо с кокала за 1 час и половина в достатъчно вода. Свареното месо отделете от кокала и нарежете на парчета...
Свински джолан в гърне
Свински джолан в гърне
3
Свинският джолан се поръсва с по 1 ч.л. червен и черен пипер. Полива се обилно с олио и се намазва с доматеното пюре. В тавата се подреждат...
Свински джолан с ориз
Свински джолан с ориз
Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно. Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След...
Свински джолан с чесън
Свински джолан с чесън
Запечатваме джоланите в тиган с малко олио. Шпиковаме ги с чесъна. Овалваме ги в червен пипер, сол и олио. Печем в тава с малко вода...
Бавно печен свински джолан
Бавно печен свински джолан
2
Разбъркваме подправките и солта и обтриваме внимателно и старателно месото. Поставяме го в дълбока тава, на дъното на която сме сипали малко...
Свински джолан със зеле
Свински джолан със зеле
В пръстен гювеч се слага зелето. Поръсва се с четен пипер и червен пипер, мазнина. Добавя се джоланът с подправки по желание и се пече в ...
Свински джолан под фолио
Свински джолан под фолио
се смесва с подправките - черен пипер, индийско орехче, бахар и сол. Налива се вода около един пръст. Отгоре се поставят овкусените джолани. ...

Рейтинг

3.5
Общо 8 гласували
5 1
4 5
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка: