Варен Свински Джолан

Прегледай всички 30 авторски предложения за варен свински джолан в Готвач.бг.
Свинско варено с джолан
Слагаме джолана цял в подходяща тенджера и го покриваме с вода. Добавяме зърната черен пипер и започваме да варим месото на немного силен огън...
Варен свински джолан с картофи
пюре. Яденето продължава да се готви още 3-4 минути. Картофите се премахват от огъня и се сервират като гарнитура към варения джолан....
Свински джолан
Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...
Варено от телешки джолан
вари на слаб огън - 1-2 часа, докато месото се отдели от костта. При необходимост от течност, доливаме още горещ бульон или вода. Прибавям...
Печен свински джолан
5
Надупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес. Оставете да престои за 1 нощ...
Свински джолан със сос
3
прибавяме във заврялата вода и бъркаме докато не се получи еднородна смес. Сосът трябва да стане малко по гъст от боза. Изсипваме соса заедно с гъбите ...
Свински джолан с печурки
Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд. В парче тензух...
Свински джолан с картофи
Сложете джолана в голяма тенджера, добавете сол и олио. Варете го до готовност и след това запазете бульона, в който е врял. Прехвърлете...
Свински джолан с вино
7
се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва. Пече се 3 часа на 170 ...
Гювеч със свински джолан
1
ситно, а скилидките чесън - на филийки. Всичко заедно с подправките, маслото и кокала на джолана се поставя в подходящ глинен съд с капак. Посолява...
Сочен свински джолан
на кубчета. Прибавят се картофите, също нарязани на едри кубчета и чесъна. Пържи се още малко и се разбърква. Свареният джолан се слага в...
Свински джолан в гювеч
1
Започваме с подготовката на свинския джолан. За целта използвах заден джолан с кожа. Първоначално аз го измих и накиснах във вода за ...

Рейтинг

3.5
Общо 8 гласували
5 1
4 5
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка: