Вегетариански Киш

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно вегетариански киш в Готвач.бг.
Кашкавален кишКашкавален кишЗапочваме с приготвянето на блата. В малка купа смесваме солта и водата. Брашното и мазнината смесваме в друга, по-голяма купа до получаване на грахообразни...
Киш ПринцесаКиш ПринцесаНаречена Принцеса, тази алтернатива на познатите принцеси с яйца и сирене е чудесна и изключително вкусна. Намазнява се тава за пай и в нея се...
Спаначен кишСпаначен кишОт продуктите за тестото замесете гладко тесто, което трябва да оставите в хладилник, обвито добре в прозрачно фолио да престои поне 30-40 минути....
Зеленчуков кишЗеленчуков кишТесто: Брашното заедно със солта се пресяват в голяма купа. Размесва се половината сирене с пармезана, маслото, червеният пипер, захарта и жълтъците...
Доматен кишДоматен кишТесто: Брашното се пресява. Добавят се жълтъкът, солта, пипер и зехтинът и се меси, докато се получи гладко и еластично тесто. Оформя се на топка...
Ливански кишЛивански кишВзима се готово тесто за пица и се разстила на тънко в тава. Покрива се с алуминиево фолио, за да не бухне и се изпича. Отделно в сгорещена мазнина...
Фалшив кишФалшив кишНарежете на ситно лука и чушките и ги сложете да се запържат за кратко в 3 с.л. зехтин. Щом омекнат ги махнете от котлона и оставете да се охладят...
Шоколадов кишШоколадов кишМаслото се нарязва на тънки парченца. Брашното се претрива със студеното масло с ръце до трохи. Добавя се жълтъкът и захарта и се замесва тесто. Оставя...
Апетитен кишАпетитен кишПресейте брашното. Добавете размекнатото масло, солта и водата. Омесете тесто и го оставете в хладилник за около час. Сварете бутчетата и ги обезкостете...
Пъстър КишПъстър КишТавичката се покрива с хартия за печене и отгоре се слага бутер тестото, като се оставя висок ръб отстрани. Плънката се приготвя като лукът се...
Веган кишВеган кишВ тенджера под налягане сварете нахута за 30 минути, след което го смелете. Смелете и семената от чиа и ги смесете с нахута, като размачквате с ръце...
Киш 4 сиренаКиш 4 сиренаТова е един изключително ароматен киш, чиято плънка е много нежна и кремообразна. Хрупкавият блат за основата се приготвя по стандартния начин...

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: