Великденски Сладки Зайчета

Открий всички 74 избрани предложения относно великденски сладки зайчета в Готвач.бг.
Сладки Великденски зайчетаСладки Великденски зайчетаАктивирайте маята в малко топло мляко, супена лъжица захар и супена лъжица брашно. Разбийте яйцата със захарта, прибавете млякото, мазнината и...
Великденски зайчетаВеликденски зайчетаСложете сладките зайчета да се пекат за 20-тина минути в предварително загряна фурна на 200 градуса....
Маслени великденски зайчетаМаслени великденски зайчетаС разтопения шоколад нарисувайте очи и мустачки на маслените великденски зайчета, наредете ги в подходяща чиния, като между тях сложете разлистени...
Великденски зайчета от тестоВеликденски зайчета от тестоСлед като тестото е готово, го разделяме на 5 равни части и от всяка една от тях оформяме зайче....
Великденски сладкиВеликденски сладкиС нея се пълнят великденските курабии. Пекат се в намазнена тава до бледозлатисто оцветяване. По желание се ръсят в пудра захар....
Салата Великденско зайчеСалата Великденско зайчеСалатата Великденско зайче е готова....
Глазирани великденски сладкиГлазирани великденски сладкиОпитайте тези глазирани великденски сладки....
Великденски лимонови сладкиВеликденски лимонови сладкиСложете великденските лимонови сладки върху решетка за да се охладят напълно....
Цветни великденски сладкиЦветни великденски сладкиСлед изваждане от фурната оставете цветни великденски сладки да изстинат и тогава прехвърлете в подходящ за поднасяне съд....
Великденски шприц сладкиВеликденски шприц сладкиСлед това сложете от тестото в шприц или сладкарска фуния и започнете да оформяте сладките, подреждайки ги в тава....
Гръцки Великденски СладкиГръцки Великденски СладкиВ купа пресейте брашното, бакпулвера и щипка сол. Отделно разбийте мекото масло, добавете пудрата захар, ваниловата захар и продължете разбиването...
Постни великденски сладкиПостни великденски сладкиС помощта на форми изрязваме сладки и ги нареждаме върху намазнена тава или хартия за печене....

Рейтинг

3.6
Общо 7 гласували
5 1
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: