Великденско Агне

Прегледай всички 34 подбрани съвети за великденско агне в Готвач.бг.
Торта Великденско агне
Торта Великденско агне
3
бакпулвер. Разбъркайте внимателно с шпатула. Подгответе си формата (3D на агне), като я намажете с масло и поръсите леко с брашно. Изсипете...
Кекс Великденско агне
Кекс Великденско агне
2
За да приготвите този нетрадиционен сладкиш за Великден, ще ви е необходима форма за печене, наподобяваща агънце, предварително намазнена и...
Великденско пълнено агне с боб
Великденско пълнено агне с боб
ситно дреболии, боба, черен пипер, малко сол и накълцания магданоз. Напълненото агне зашийте и намажете обилно с маслото. Полепете по него...
Великденско пълнено агне с булгур
Великденско пълнено агне с булгур
Измийте добре агнето, леко го подсушете и хубаво го осолете отвън и вътре. Сварете дреболиите в подсолена вода, извадете ги и ги нарежете...
Агнес
Агнес
В купа разбиваме белтъците и захарта на пухкав сняг. След което добавяме маслото, орехите, брашното с бакпулвера и лимоновата кора. С дървена...
Пълнено агне
Пълнено агне
загрята пещ за 3 -4 часа. 1 час преди да е готово, фолиото се сваля и агнето се полива с водата, която има отстрани , за да не прегори кожата. ...
Гергьовско агне
Гергьовско агне
Агнето се измива и посолява. Добре почистените дреболии се измиват и сваряват в подсолена вода, след което се нарязват на парченца. В част от...
Гергьовско агне по кулски
Гергьовско агне по кулски
, в която предварително се поставят тънки летвички, за да не се залепи агнето за дъното. Сипва се 1/2 литър вода. Цялото агне се увива във ...
Агне на механично чеверме
Агне на механично чеверме
върти на огъня. Закланото и почистено от вътрешностите агне се забучва по средата на механичния кол, а агнето се поставя така: първо ...
Цяло печено агне
Цяло печено агне
Измиваме добре месото и го натъркваме навсякъде старателно с предварително разбърканите сол, черен и червен пипер. Поставяме агнето в голяма...
Курбан с агне
Курбан с агне
. Добавя се оризът и малко бульон от варенето на дреболиите. С тази смес се пълни предварително измитото и посолено отвън и отвътре агне...
Агне на шиш
Агне на шиш
Измиваме агнето много добре, след което го изцеждаме. Посоляваме го отвътре и отвън със сол и черен пипер и го напълваме с нарязания на...

Рейтинг

3.2
Общо 5 гласували
5 0
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: