Вид Ястие Френски Специалитет

Прегледай всички 23 авторски предложения за вид ястие френски специалитет в Готвач.бг.
Френски специалитети, които трябва да опитате в Париж
Френски специалитети, които трябва да опитате в Париж
да вкуси от невероятното разнообразие от специалитети, които се предлагат буквално навсякъде. Интересна особеност в Париж са заведенията...
Френски предястия
Френски предястия
1
Предястията са много важна част от ритуала на хранене за французите. Едно от най-вкусните френски предястия е сладко-пикантният камамбер...
Френски тартифлет
Френски тартифлет
Фурна - 180 градуса; Правоъгълна форма 30/20 см Картофите се измиват и поставят необелени в тенджера с стрък пресен розмарин. Оставят се на...
Френски багети
Френски багети
2
Сухата мая се разтваря в 50 мл топла вода. Оставя се на страни да шупне, като се добавя щипка брашно. Брашното и солта се смесват и се...
Френски крем
Френски крем
5
В съд поставяме нишестето с половината захар и го разбъркваме много добре . Разбиваме яйцата добре и ги прибавяме към нишестето, като...
Френски макарони
Френски макарони
Разбийте мекото масло на крем, добавете лъжица по лъжица брашното, млякото, маслото, жълтъците от яйцата и овкусете със сол и пипер, както и...
Френски коктейл
Френски коктейл
Джинът, захарта и прясно изцеденият сок от лимона се разбиват с леда в шейкър. Разпределят се в чаши за шампанско и се заливат с ледено...
Френски пралини
Френски пралини
3
Начупете бадемите и ги сложете на леко намазнена хартия за печене. Изсипете захарта и водата в много малка тенджерка и загрейте внимателно докато...
Френски понички
Френски понички
1
Кипнете водата с маслото, солта и захарта. Щом кипне, добавете брашното наведнъж и и разбивайте сместа интензивно. Продължете да разбивате още 1...
Френски Франзели
Френски Франзели
1
Маята и захарта се разтварят в 300 мл. топла вода. Сместа се оставя на топло да втаса. След като започне да образува пяна, се добавя счуканата...
Френски флан
Френски флан
Кипнете прясното мляко. В отделен съд разбийте яйцата със захарта на пяна, добавете разтопеното масло и ванилиите. Постепенно добавете брашното и...
Френски целувки
Френски целувки
Белтъците се разбиват със солта на сняг. Постепенно при непрекъснато бъркане прибавяме и захарта, така че да получим гъста смес...

Рейтинг

3.4
Общо 9 гласували
5 3
4 1
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка: