Виенски Ябълков Щрудел

Открий всички 74 авторски предложения относно виенски ябълков щрудел в Готвач.бг.
Виенски ябълков щрудел
Виенски ябълков щрудел
стегнато руло. Поставете щрудела в тава върху лист хартия за печене и изпечете на 180 С за 15-20 мин. Поръсете готовия щрудел с пудра ...
Виенски ябълков щрудел
Виенски ябълков щрудел
време на печенето мажете щрудела с разтопено масло през интервал от 10 минути. Готовият щрудел завийте с кърпа и го оставете да поизстине ...
Ябълков щрудел по оригинална виенска рецепта
Ябълков щрудел по оригинална виенска рецепта
2
парчета. Сервира се с ванилов сос и чаша хубаво виенско кафе. Превъзходна рецепта от австрийската кухня! Източник: mycandykitchen.blogspot.com...
Перфектният виенски щрудел
Перфектният виенски щрудел
2
Виенският ябълков щрудел е любим на хиляди хора по цял свят. Щруделът прилича на баница с ябълки, защото се прави от ...
Ябълков щрудел
Ябълков щрудел
8
Разбийте яйцата с 1 ч.ч. захар. Прибавете олиото и брашното с бакпулвера. От получената смес отделете 3 с.л., а останалата смес изсипете в...
Виенски щрудел с орехи и канела
Виенски щрудел с орехи и канела
виенския щрудел за около 45-50 мин на 180-200 градуса. Разрязваме готовия щрудел, след като е изстинал напълно. Поднасяме ...
Ябълков грис щрудел
Ябълков грис щрудел
завършваме със сместа от гриса. Заливаме всичко с останалото олио и заглаждаме нашия сладкиш с грис. Ябълковият щрудел с грис се пече в...
Ябълков щрудел на пакетчета
Ябълков щрудел на пакетчета
. С четка щруделът се намазват с олио и печем в загрята фурна 200°C - 20 минути до зачервяване. Охладени се поръсват с малко пудра захар и хапваме ...
Постен ябълков щрудел
Постен ябълков щрудел
Първо пригответе плънката, като за целта настържете на ренде ябълките, смесете ги със счуканите орехи, галетата, канелата и захарта...
Ябълков щрудел с канела
Ябълков щрудел с канела
1
Настъргваме ябълките на едрото ренде. Добавяме смлените орехи, захарта, канелата, галета (галетата поема сока от ябълките). Разбъркваме добре...
Ябълков бутер щрудел
Ябълков бутер щрудел
Нарязваме ябълките на кубчета, слагаме ги в тиган с канелата и захарта, докато захарта се стопи. Оставяме да изстине. Бутер тестото се...
Сиропиран ябълков щрудел
Сиропиран ябълков щрудел
. Студеният щрудел се залива с охладения сироп. По желание се поръсва с пудра захар....

Рейтинг

3.3
Общо 6 гласували
5 0
4 4
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: