Виенски Ябълков Щрудел с Готови Кори

Открий всички 26 кулинарни идеи за виенски ябълков щрудел с готови кори в Готвач.бг.
Ябълков щрудел с готови кори
Ябълков щрудел с готови кори
9
Разбъркайте добре настърганите ябълки, захарта, орехите, канелата, карамфилът и лимоновата кора. Вземете 2 кори и обилно ги намажете с ...
Щрудел с ябълки и готови кори
Щрудел с ябълки и готови кори
завийте на руло. Подредете рулцата в намаслена суха тава. Нарежете ги на парчета и изпечете щрудела на около 150 градуса до златисто. Още ...
Виенски ябълков щрудел
Виенски ябълков щрудел
стегнато руло. Поставете щрудела в тава върху лист хартия за печене и изпечете на 180 С за 15-20 мин. Поръсете готовия щрудел с ...
Виенски ябълков щрудел
Виенски ябълков щрудел
време на печенето мажете щрудела с разтопено масло през интервал от 10 минути. Готовият щрудел завийте с кърпа и го оставете да ...
Ябълков щрудел с оризови кори
Ябълков щрудел с оризови кори
ще топите оризовите кори. След като омекне прехвърлете кората в плитка чиния изсипете 2-3 с.л. от сместа и завийте по желание. Прехвърлете...
Щрудел с готови кори и праскови
Щрудел с готови кори и праскови
1
готови кори и се ръсят с разтопено масло. В една от по-късите страни на кората се реди по дължина част от плънката и се завива на руло. ...
Ябълков щрудел по оригинална виенска рецепта
Ябълков щрудел по оригинална виенска рецепта
2
парчета. Сервира се с ванилов сос и чаша хубаво виенско кафе. Превъзходна рецепта от австрийската кухня! Източник: mycandykitchen.blogspot.com...
Ябълков щрудел с фини точени кори
Ябълков щрудел с фини точени кори
е покрита с хартия за печене. Така повтаряте докато свърши сместа. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса, когато придобие хубав златист ...
Вкусен ябълков пай с готови кори
Вкусен ябълков пай с готови кори
за печене се поставя една кора и се намаслява с мазнината по избор. Предпочитам да е с масло, защото дава прекрасен аромат. В долната ѝ част се...
Щрудел с ябълки с дърпани кори
Щрудел с ябълки с дърпани кори
. Смесваме всичко - ябълки, захар, канела и бисквитите. Върху подходяща покривка започваме да раздърпваме корите отвътре навън, като се ...
Ябълков щрудел
Ябълков щрудел
8
Разбийте яйцата с 1 ч.ч. захар. Прибавете олиото и брашното с бакпулвера. От получената смес отделете 3 с.л., а останалата смес изсипете в...
Щрудел без кори
Щрудел без кори
се стопява, излива се на тънък пласт върху щрудела и всичко се пече на умерен огън 200-220 градуса около 40 минути. Щруделът се изважда, ...

Рейтинг

3.9
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка: