Винен тас Кебап

Открий всички 59 избрани предложения за винен тас кебап в Готвач.бг.
Тас-кебап
Тас-кебап
Първо се сварява месото (в тенджерата под налягане 30-40 мин). Задушават се лукът, морковите и гъбите почти до готовност. Прибавя се месото на...
Тас кебап
Тас кебап
1
. Когато месото омекне, прибавяте черния пипер, бахара и виното. Готовото ястие трябва да остане на мазнина. Поднасяте кебапа поръсен със ситно ...
Арменски тас кебап
Арменски тас кебап
около 40 мин. до готовност на ориза. Преди сервиране на тас кебапа отстранете внимателно купата, така че свинското да остане в средата на ...
Класически тас кебап
Класически тас кебап
кърпа и капака за да се задуши и абсорбира водата напълно. Сервирайте тас кебапа, като ориза поставите в средата на чиния за сервиране, а ...
Тас Кебап с Ориз
Тас Кебап с Ориз
Месото запържваме в растителната мазнина до порозовяване. Добавяме лука и пържим, докато омекне. Към това добавяме брашното и сухите подправки...
Тас кебап с манатарки
Тас кебап с манатарки
тас кебапа на слаб огън 10-15 минути. Сервираме тас кебапа, гарниран с кисели краставички....
Вкусен тас кебап
Вкусен тас кебап
8
Нарежете месото на малки хапки и в сгорещено олио го запечатайте от всички страни. Нарежете лука, моркова и чесъна и заедно с дафиновия лист ги...
Тас кебап с картофи
Тас кебап с картофи
Пригответе всички продукти: • нарежете картофите на едри кубчета; • морковите нарежете на шайби, чушките също нарежете на средно големи парчета...
Тас кебап със свинско
Тас кебап със свинско
4
Месото се обезкостява, надребнява и запържва в мазнината заедно със скълцания лук. Когато лукът промени цвета си, се слагат малко по малко...
Тас кебап с пилешко
Тас кебап с пилешко
2
Нарежете пилешкото на парчета и накълцайте лука и моркова. Загрейте мазнина в съд с широко дъно и сложете пилешкото да се запържи. След него...
Агнешки тас кебап
Агнешки тас кебап
Агнешкото месо се нарязва на ситно и се смесва с лука, който също е нарязан на ситно. Добавя се сол, черен пипер и бахар и се оставя да стои на...
Тас кебап по македонски
Тас кебап по македонски
Месото се нарязва на порционни парчета по 25 - 30 г. Посолява се, поръсва се с част от черния пипер и бахар (едро смлени или счукани) и леко се...

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: