Винен тас Кебап

Открий всички 74 избрани предложения за винен тас кебап в Готвач.бг.
Телешки винен тас кебабТелешки винен тас кебабТелешкия винен тас кебап е готов....
Тас-кебапТас-кебапПърво се сварява месото (в тенджерата под налягане 30-40 мин). Задушават се лукът, морковите и гъбите почти до готовност. Прибавя се месото на...
Тас кебапТас кебапПоднасяте кебапа поръсен със ситно нарязан магданоз....
Вкусен тас кебапВкусен тас кебапВкусният тас кебап се поднася с варен ориз....
Арменски тас кебапАрменски тас кебапПреди сервиране на тас кебапа отстранете внимателно купата, така че свинското да остане в средата на ориза....
Класически тас кебапКласически тас кебапСервирайте тас кебапа, като ориза поставите в средата на чиния за сервиране, а отстрани полеете с кебапа....
Агнешки тас кебапАгнешки тас кебапАгнешкото месо се нарязва на ситно и се смесва с лука, който също е нарязан на ситно. Добавя се сол, черен пипер и бахар и се оставя да стои на студено...
Тас кебап с пилешкоТас кебап с пилешкоПоднесете кебапа с гарнитура като картофено пюре или сварен ориз. Тас кебапът с пилешко се поднася топъл....
Тас кебап с картофиТас кебап с картофиПригответе всички продукти: • нарежете картофите на едри кубчета; • морковите нарежете на шайби, чушките също нарежете на средно големи парчета....
Тас кебап с манатаркиТас кебап с манатаркиЗахлупваме тенджерата и готвим тас кебапа на слаб огън 10-15 минути. Сервираме тас кебапа, гарниран с кисели краставички....
Тас Кебап с ОризТас Кебап с ОризМесото запържваме в растителната мазнина до порозовяване. Добавяме лука и пържим, докато омекне. Към това добавяме брашното и сухите подправки....
Тас кебап по македонскиТас кебап по македонскиМесото се нарязва на порционни парчета по 25 - 30 г. Посолява се, поръсва се с част от черния пипер и бахар (едро смлени или счукани) и леко се запържва...

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: