Винен тас Кебап

Открий всички 58 избрани предложения за винен тас кебап в Готвач.бг.
Тас-кебап
Тас-кебап
Първо се сварява месото (в тенджерата под налягане 30-40 мин). Задушават се лукът, морковите и гъбите почти до готовност. Прибавя се месото на...
Тас кебап
Тас кебап
1
. Когато месото омекне, прибавяте черния пипер, бахара и виното. Готовото ястие трябва да остане на мазнина. Поднасяте кебапа поръсен със ситно ...
Тас Кебап с Ориз
Тас Кебап с Ориз
Месото запържваме в растителната мазнина до порозовяване. Добавяме лука и пържим, докато омекне. Към това добавяме брашното и сухите подправки...
Арменски тас кебап
Арменски тас кебап
около 40 мин. до готовност на ориза. Преди сервиране на тас кебапа отстранете внимателно купата, така че свинското да остане в средата на ...
Класически тас кебап
Класически тас кебап
кърпа и капака за да се задуши и абсорбира водата напълно. Сервирайте тас кебапа, като ориза поставите в средата на чиния за сервиране, а ...
Тас кебап с манатарки
Тас кебап с манатарки
тас кебапа на слаб огън 10-15 минути. Сервираме тас кебапа, гарниран с кисели краставички....
Вкусен тас кебап
Вкусен тас кебап
7
Нарежете месото на малки хапки и в сгорещено олио го запечатайте от всички страни. Нарежете лука, моркова и чесъна и заедно с дафиновия лист ги...
Тас кебап с телешко месце
Тас кебап с телешко месце
малко сол. След като се е посварил оризът, прибавяме запържено масло и разбъркваме. Добавяме като гарнитура към тас кебапа. Добър ...
Тас кебап с бял ориз
Тас кебап с бял ориз
Нарязах телешко месо на хапки и една глава лук, запържих до златисто и загасих с чаша вино. В отделен съд сложих олио и запържих 2 с.л...
Тас кебап с картофи
Тас кебап с картофи
Пригответе всички продукти: • нарежете картофите на едри кубчета; • морковите нарежете на шайби, чушките също нарежете на средно големи парчета...
Тас кебап със свинско
Тас кебап със свинско
4
Месото се обезкостява, надребнява и запържва в мазнината заедно със скълцания лук. Когато лукът промени цвета си, се слагат малко по малко...
Агнешки тас кебап
Агнешки тас кебап
Агнешкото месо се нарязва на ситно и се смесва с лука, който също е нарязан на ситно. Добавя се сол, черен пипер и бахар и се оставя да стои на...

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: