Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусен Домашен Хляб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1
Хляб
След като извадим домашния хляб от фурната, го намазва е с масло и напръскваме с вода
Рецептата за домашен хляб със семена е изпълнена!...

Печете хляба до хубав златист загар за около 30-35 минути, зависи от печката....

Когато тестото е втасало, го премесваме отново и оформяме на хляб.
Слагаме го върху хартия за печене и го оставяме за още 15 минути....

Затопляме водата. Разтваряме в чаша хладката вода, захарта и маята и оставям на топло да се активизира маята.
Пресяваме брашното в купа и добавяме...

Ако обичате да си правите домашен хляб, опитайте непременно нашите рецепти за маймунски хляб или бананов хляб - все вкусове, които ще ви изнанадат...

5

1

Изсипваме брашното в тава, правим геранче, в което чукваме яйцето, слагаме киселото мляко и солта.
Замесваме с разтворената в хладка вода мая,...

Поставя се в незалепваща форма за хляб, завива се със стреч фолио и се оставя да втаса 40–50 минути на топло....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: