Вкусен Свински Дроб по Селски на Фурна

Открий всички 74 подбрани съвети относно вкусен свински дроб по селски на фурна в Готвач.бг.
Вкусен свински дробВкусен свински дробИзмийте дроба и го нарежете на средни парченца. Загрейте олиото и задушете лука. Добавете свинския дроб и настъргания чесън....
Свински дроб по селскиСвински дроб по селскипо селски остане почти само на мазнина....
Свински черен дроб по селскиСвински черен дроб по селскиДробът, осолен и поръсен с черен пипер се задушава в сгорещена мазнина....
Вкусен свински дроб без пърженеВкусен свински дроб без пърженеКогато е полуготов свинския дроб на фурна, го изваждаме, поръсваме с осоления лук, разбъркваме добре и го връщаме за 5-6 минутки, същите градуси,...
Много вкусен свински дроб по АИПМного вкусен свински дроб по АИПСвинският дроб и месото се нарязват на хапки, сланината се нарязва на по-средни парченца....
Пикантен свински дроб на фурнаПикантен свински дроб на фурнаСвинският дроб се измива и почиства от жилите. Нарязва се на парчета 3–4 см....
Сочен свински дроб на фурнаСочен свински дроб на фурнаНарязвате дроба на желаната от вас големина (да не са много дебели все пак). След това в една купа омесвате дроба със сол и чубрица на вкус....
Свински дроб с праз на фурнаСвински дроб с праз на фурнаВ загрята мазнина слагам нарязания свински дроб, разбърквам, докато да побелее....
Свински дроб с чесън на фурнаСвински дроб с чесън на фурнаНарязваме свинския дроб на парчета и във всяко парче слагаме по 1 скилидка чесън....
Свински дроб с лук на фурнаСвински дроб с лук на фурнаЯстието се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 30-35 минути. Поднася се с гарнитура картофено пюре....
Селска дроб сармаСелска дроб сармаПечем дроб сармата на предварително загрята на 200°C фурна около 30 минути или до запичане на заливката....
Моят вкусен селски хлябМоят вкусен селски хлябОтново оставяте да втасат, мажете ги с малко олио и печете в загрята фурна на 170 градуса за около 35-40 минути....

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: