Вкусна Паеля с Гъби

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно вкусна паеля с гъби в Готвач.бг.
Паеля
Паеля
25
приготвите по - екзотична паеля може да добавите освен пиле, заешко, бяла риба, а също миди и калмари....
Паеля с Ориз и Гъби
Паеля с Ориз и Гъби
хваща на котлона. Това предполага, че в такава тава могат да се направят 4 порции максимум, защото правило за хубава паея е тя да е "тънка", тоест...
Зеленчукова паеля с гъби Рижика
Зеленчукова паеля с гъби Рижика
на силен огън (една степен под максималната температура). 5. Намалете огъня до слаб и оставете паелята с гъби да къкри 10 -12 минути или до...
Паея по наш вкус
Паея по наш вкус
1
фасул и 6 ч.ч. бульон. Подправяме със сол, черен пипер и щипка шафран. Тайната на вкусната паеля е в леко загорелия вкус на ориза. ...
Рибна Паеля
Рибна Паеля
1
така. Сервирайте веднага рибната паеля! *Ако желаете, може да я поднесете с чеснова майонеза и парчета лимон....
Паеля Валенсиана
Паеля Валенсиана
1
Пилето и заекът се нарязват на парчета, а чушката - на кубче. Магданозът и чесънът се нарязват на ситно, а доматите се настъргват. Загрявате...
Зеленчукова паеля
Зеленчукова паеля
Спанакът се задушава около 5-7 мин., само с водата, полепнала по листенцата му при миенето. Изцежда се и се реже на едро. Чесънът се запържва...
Паеля с кафяв ориз
Паеля с кафяв ориз
разбърквате. Покрийте отново и оставете да къкри 5 минути, докато даровете променят цвета си и мидите се отворят. Подправете на вкус....
Паеля с пиле
Паеля с пиле
Изключително важно е съдът, в който ще се приготви паелята (или така наречената паялера_ да е съд с диаметър 35 см и дълбочина 5 см - за около 4...
Паеля с пилешко
Паеля с пилешко
цялата точност, паелята с пилешко е готова. Поднесете с накълцан магданоз и резен лимон....
Златна зеленчукова паеля
Златна зеленчукова паеля
1
оризът почти омекне. Прибавете гъбите, граха, опитайте на вкус и варете ястието непокрито, докато гъбите омекнат. Разбърквайте, за ...
Паеля с омар
Паеля с омар
1. Загрейте малко от зехтина на умерен огън в тавичка за паеля и в него запържете за кратко една цяла обелена скилидка чесън и сухото люто чушле...

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: