Вълчи Тутманик

Прегледай всички 12 избрани предложения за вълчи тутманик в Готвач.бг.
Вълчи тутманик
Вълчи тутманик
Замесва средно меко тесто. Меси се с намазнени ръце. Тестото се покрива с кърпа и се оставя на топло да втаса. Лукът се запържва в олиото...
Вълчи макарони
Вълчи макарони
4
Макароните се сваряват и се изсипват в намазнена тава, добавят се и замразените зеленчуци и се разбъркват. В сгорещена мазнина се запържва лука...
Вълчи сарми
Вълчи сарми
1
Издълбайте кочана на зелката и го сложете във вряща подсолена вода, в която сте сложили един дафинов лист. Оставете я да се вари около 10 минути...
Вълчи хляб с кайма
Вълчи хляб с кайма
Смесваме каймата със ситно нарязания лук, яйцата, горчицата, сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме много добре. Чушките нарязваме на ивички...
Вълчи сарми за гладници
Вълчи сарми за гладници
1
Смесваме сухите подправки и овкусяваме начуканите вратни пържоли с тях, поръсваме с малко мазнина. Махаме твърдата част на зелевите листа и...
Вълча салата
Вълча салата
3
Нарежете бекона, чушката и шунката на ленти, луканката на парченца. Доматите и краставиците нарежете на парчета. Смесете всичко в купа, на дъното...
Тутманик
Тутманик
Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...
Вълчи хапки с лук
Вълчи хапки с лук
Мариновайте свинското месо в соев сос и червено вино за около 30 минути. Наредете го в тава, подходяща за печене, и го сложете в загрята...
Вълча баница
Вълча баница
Нарежете месото на ситно (не по- големи парчета от 1 см.) Изпържете го до полуготовност. Нарежете праза също на ситно и го добавете към месото...
Вълча баница с кайма
Вълча баница с кайма
Запържваме около 10 минути нарязан на ситно кромид лук и прибавяме намачканата кайма. Разбъркваме, докато каймата стане на трохи. Запържваме...
Дунавски вълни - сладкиш мечта
Дунавски вълни - сладкиш мечта
) направете леки вълнообразни черти, които наподобяват вълни. Оставете шоколада да стегне (аз не го дочаках) и разрежете на парчета. Бележки: Този...
Мераклийска вълча баница
Мераклийска вълча баница
Гъбите се почистват и се нарязват. Задушават се със съвсем малко мазнина в тенджерка. Когато променят цвета си, към тях се добавя и каймата...

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: