Вълчи тутманик

Вълчи тутманик

0

Замесва средно меко тесто. Меси се с намазнени ръце. Тестото се покрива с кърпа и се оставя на топло да втаса. Лукът се запържва в олиото...

1

Вълчи Тутманик

Прегледай всички 12 избрани предложения за вълчи тутманик в Готвач.бг.
Вълчи макарони

Вълчи макарони

4

Макароните се сваряват и се изсипват в намазнена тава, добавят се и замразените зеленчуци и се разбъркват. В сгорещена мазнина се запържва лука...

Тутманик

Тутманик

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Вълчи сарми

Вълчи сарми

1

Издълбайте кочана на зелката и го сложете във вряща подсолена вода, в която сте сложили един дафинов лист. Оставете я да се вари около 10 минути...

Вълчи хляб с кайма

Вълчи хляб с кайма

Смесваме каймата със ситно нарязания лук, яйцата, горчицата, сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме много добре. Чушките нарязваме на ивички...

Вълчи сарми за гладници

Вълчи сарми за гладници

1

Смесваме сухите подправки и овкусяваме начуканите вратни пържоли с тях, поръсваме с малко мазнина. Махаме твърдата част на зелевите листа и...

Вълча салата

Вълча салата

3

Нарежете бекона, чушката и шунката на ленти, луканката на парченца. Доматите и краставиците нарежете на парчета. Смесете всичко в купа, на дъното...

Вълчи хапки с лук

Вълчи хапки с лук

Мариновайте свинското месо в соев сос и червено вино за около 30 минути. Наредете го в тава, подходяща за печене, и го сложете в загрята...

Вълча баница

Вълча баница

Нарежете месото на ситно (не по- големи парчета от 1 см.) Изпържете го до полуготовност. Нарежете праза също на ситно и го добавете към месото...

Черновръшки тутманик

Черновръшки тутманик

2

като извадите тутманика от фурната го оставете да се поохлади върху решетка. Може да консумирате черновръшкия тутманик и леко топъл, разкошен е! Добър апетит!...

Красив тутманик

Красив тутманик

1

приготвената плънка / яйца и сирене/ и се усуква тестото на осморка и се прегъва на две. Поръсва се със сусама и слънчогледовите семки. Пече тутманика се на 150 градуса около 35 минути....

Овчарски тутманик

Овчарски тутманик

От пресятото брашно, млякото със содата и останалите продукти за тутманика, омесваме гладко и меко тесто. В намаслена тава разстиламе тестото...

3.9
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: