Свински врат с глазура

Свински врат с глазура

1

Месото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват. Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да...

1

Глазиран Свински Врат

Открий всички 42 избрани предложения относно глазиран свински врат в Готвач.бг.
Свински врат

Свински врат

5

градуса, ако искате да остане леко зачервено отвътре. Ако не, го доопечете докрай. Опеченият свински врат оставете да престои за около 15 минути в изключена фурна....

Свински врат на скара

Свински врат на скара

От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате...

Свински врат със зеленчуци

Свински врат със зеленчуци

Месото се запържва в мазнина от двете страни. Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява. Слагат се гъбите и обелените патладжани и...

Ветрило от свински врат

Ветрило от свински врат

Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг. Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края. Аз нарязах на 12 парчета...

Свински врат с картофи

Свински врат с картофи

2

. Махнете накрая фолиото и полейте пак със сос. Запечете за още 10-ина минути, за да хване отгоре коричка. Поднесете Свински врат с картофи, нарязан на парчета и с гарнитура от зеленчуците....

Свински врат ветрило

Свински врат ветрило

Върху цялото парче месо се правят разрези на 6-8 места, за да се разтвори като ветрило. Поръсва се със сол и черен пипер на вкус. Слага се да...

Шпикован свински врат

Шпикован свински врат

пъхат скилидки чесън. Продуктите за маринатата се разбъркват до получаването на еднородна смес, в която месото се маринова. Овкусеният врат се...

Пълнен свински врат

Пълнен свински врат

2

Парчето свински врат разрежете с остър нож на тънък лист, който се разгръща от цялото парче. Поръсете местото отвсякъде със сол и черен пипер...

Печен свински врат

Печен свински врат

3

Шпиковайте свинския врат с разполовени скилидки чесън. Смесете горчицата с ракията и черния пипер и намажете хубаво целия врат. Сложете го в...

Руло от Свински Врат

Руло от Свински Врат

Нарежете свинския врат на широки големи парчета и начукайте с малко сол. Овкусете каймата със подправки по ваш вкус. Нарежете гъбите на...

Свински Врат в Гювеч

Свински Врат в Гювеч

Парчето врат е добре да е цяло. Правят му се прорези до половината като филийки. Горчицата, майонезата, черният пипер, джодженът, солта...

3.3
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка: