Говеждо

Прегледай всички 74 авторски предложения относно говеждо в Готвач.бг.
Говеждо месоГовеждо месо
белтъчини, 7 г мазнини, 0 г въглехидрати, 330 мг калий, 62 мг холестерол. Избор и съхранение на говеждо месо Говеждото месо се оценява според...
Говеждо вареноГовеждо варено
Отделете говеждото от костите и го нарежете на едри хапки. Нарежете морковите и чушките на едро, главите лук на четири, целината на кубчета...
Говеждо рамстекГовеждо рамстек
Месото режем на порции, които внимателно начукваме до 5-6 мм. Посоляваме със сол и черен пипер. Яйцата и млякото се разбиват до получаване на...
Говеждо БургиньонГовеждо Бургиньон
Говеждото нарязваме на големи кубчета. Лукът се реже на половин пръстени и чесънът, които само го сплескваме, да отдели аромата си - това...
Говеждо формшакГовеждо формшак
Картофите се сварявят и обелват. От месото, рибата, студените картофи и лукът смиламе кайма. Към получената смес прибавяме сметаната...
Печено говеждоПечено говеждо
сложете да се пече в загряна на 220 градуса фурна за 30 минути, след което намалете на 160 градуса и печете още около час. Печеното говеждо е...
Говежди БульонГовежди Бульон
Говеждото рагу (говежди кости с малко месо по тях) се поставя в тенджера. Към него се прибавят лук, глава целина и морков, предварително...
Говежди боршГовежди борш
Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...
Говежди рулцаГовежди рулца
, магданоз и стъркан чесън. Навиваме на руло и захващаме с клечки. Така приготвените говежди рулца овалваме в брашно и пържим в сгорещеното масло до...
Навити резени говеждо месоНавити резени говеждо месо
Начуквам месото между листа фолио. В единия край на месото слагам четвърт варено яйце, каперси, бекон и филета аншоа. Поръсвам с магданоз...
Говеждо в лучен сосГовеждо в лучен сос
В подходящ съд сгорещяваме зехтина и изпържваме за кратко предварително нарязаното и начукано месо. Изваждаме и го оставяме настрани. В същата...
Говеждо руло по италианскиГовеждо руло по италиански
Начукваме месото на много тънко. Поръсваме го със сол, черен пипер, натрошените трохи от хляба, настъргания кашкавал и стръкчета магданоз...

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 4
4 1
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: