Говеждо

Прегледай всички 74 авторски предложения относно говеждо в Готвач.бг.
Говеждо месо
Говеждо месо
белтъчини, 7 г мазнини, 0 г въглехидрати, 330 мг калий, 62 мг холестерол. Избор и съхранение на говеждо месо Говеждото месо се оценява според...
Говеждо Бургиньон
Говеждо Бургиньон
Говеждото нарязваме на големи кубчета. Лукът се реже на половин пръстени и чесънът, които само го сплескваме, да отдели аромата си - това...
Говеждо рамстек
Говеждо рамстек
Месото режем на порции, които внимателно начукваме до 5-6 мм. Посоляваме със сол и черен пипер. Яйцата и млякото се разбиват до получаване на...
Говеждо формшак
Говеждо формшак
Картофите се сварявят и обелват. От месото, рибата, студените картофи и лукът смиламе кайма. Към получената смес прибавяме сметаната...
Печено говеждо
Печено говеждо
сложете да се пече в загряна на 220 градуса фурна за 30 минути, след което намалете на 160 градуса и печете още около час. Печеното говеждо е...
Говежди Бульон
Говежди Бульон
Говеждото рагу (говежди кости с малко месо по тях) се поставя в тенджера. Към него се прибавят лук, глава целина и морков, предварително...
Говежди борш
Говежди борш
Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...
Говежди рулца
Говежди рулца
, магданоз и стъркан чесън. Навиваме на руло и захващаме с клечки. Така приготвените говежди рулца овалваме в брашно и пържим в сгорещеното масло ...
Пюре от говеждо месо
Пюре от говеждо месо
Измиваме и нарязваме месото на малки кубчета. След това ги запържваме в зехтина, заедно с настъргания лук и чесъна. Добавяме брашното, солта...
Люто говеждо по Съчуански
Люто говеждо по Съчуански
Запържете говеждото, чесъна, лука, джинджифила, лютите чушки в бульона на силен огън, докато омекнат - за около две минути. Добавете...
Говеждо в лучен сос
Говеждо в лучен сос
В подходящ съд сгорещяваме зехтина и изпържваме за кратко предварително нарязаното и начукано месо. Изваждаме и го оставяме настрани. В същата...
Готвено говеждо в сос
Готвено говеждо в сос
Измиваме месото и нарязваме на хапки като за шишчета. В олио (5 с.л.) слагаме да се запържат хапките говеждо месо. Когато се позапържат, към тях...

Рейтинг

3.6
Общо 9 гласували
5 4
4 0
3 3
2 1
1 1
Дай твоята оценка: