Гозби със Спанак

Прегледай всички 74 авторски предложения за гозби със спанак в Готвач.бг.
Лесна гозба ориз със спанак и яйца
Лесна гозба ориз със спанак и яйца
Загрейте олиото и добавете почистения спанак и ситно нарязания зелен лук. По желание може да добавите няколко стръка пресен чесън. Запържете...
Гозба с кюфтенца и лапад (спанак)
Гозба с кюфтенца и лапад (спанак)
1
Приготвяне: Лапада измиваме и почистваме от жилките, попарваме във вряща вода са минута и отцеждаме.(Когато готвим със спанак не е необходимо...
Любимите гозби на мъжете
Любимите гозби на мъжете
Мъжете обичат гозби, в които има месо и това е категорично. Рядко ще срещнете мъж, който да е почитател само на зеленчукови ястия. С месни...
Бърза гозба
Бърза гозба
В маслото се запържва нарязаният на ситно лук. Добавя се салам по избор, на ситни кубчета и парченцата свинско месо. Добавят се ситно...
Кралимарковска гозба
Кралимарковска гозба
1
Нарежете месото на кубчета и го запържете в сгорещения зехтин. След това го извадете и в същата мазнина запържете ситно нарязаните чушки и лук...
Най-добрите добруджански гозби
Най-добрите добруджански гозби
добруджанци е много различно. Ето какви са най-характерни за Добруджанския край гозби, от които наистина ще си оближете пръстите, а и не са...
Спанак
Спанак
. Доказано е, че 80 г пресен и 200 г сготвен спанак покриват около половината дневна нужда от витамин С. В спанака също се съдържат големи...
Чуждестранни гозби за Великденската Трапеза
Чуждестранни гозби за Великденската Трапеза
Традиционни за българската трапеза на Великден са салатите с яйца, козунаците, печеното агнешко бутче. Християните от различните страни...
Селска пиперена гозба
Селска пиперена гозба
2
. Сервира се лятната гозба с клонка пресен босилек. Вкусно, лятно и по-нискокалорично!...
Домашна гозба с кюфтенца
Домашна гозба с кюфтенца
Направете сместа за кюфтенцата, като в купа сложите мляното месо и подправките. Нарежете лука на дребно и измийте ориза. Сложете ги в купата и...
Пилешка гозба за ценители
Пилешка гозба за ценители
после в студена фурна. Ястието се пече около час и половина на умерено силна температура. Лесна и непретенциозна рецепта, но в резултат имаме вкусна и ...
Зимна гозба с праз
Зимна гозба с праз
. Тенджерата се отнема от котлона и оризът се поръсва с черен, зелен и бял пипер. Разбърква се за да се овкуси цялата гозба. След като се добавят ...

Рейтинг

4.6
Общо 7 гласували
5 4
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: