Голи Сарми

Разгледай всички 30 авторски предложения за голи сарми в Готвач.бг.
Голи сарми
Голи сарми
1
Към смляното свинско и телешко месо се прибавят изчистеният и измит ориз, белтъците на двете яйца, черен пипер и сол на вкус. Сместа се...
Голи постни лозови сарми
Голи постни лозови сарми
Лозовите листа се измиват и нарязват на лентички (аз използвах консервирани). На ситно се нарязват зеленият лук и морковът. Подготвените...
Голи сарми с млечен сос
Голи сарми с млечен сос
Първо сваряваме ориза в съотношение 1:1 в подсолена вода при непрекъснато бъркане. Охлаждаме го. Смесваме каймата с охладения ориз...
Голи сарми с кисело зеле
Голи сарми с кисело зеле
Омесваме каймата с ориза, солта, магданоза и черен пипер. Оформяме на топчета или като кебапчета. На котлона поставяме тенджера с олио и...
Голи сарми с кисело зеле на фурна
Голи сарми с кисело зеле на фурна
4
градуса фурна, печете така за 1 час. Премахнете фолиото и оставете да се запече до лек загар отгоре. Страхотно ястие голи сарми!...
Коктейл Голф
Коктейл Голф
Алкохолите се смесват и се изсипват в барова чаша с лед. Коктейлът се поднася с черешка и парченца лайм...
Гола чорба
Гола чорба
Фасулът се нарязва на едро, а картофите на кубчета. Лукът, доматите и чушките се накълцват на ситно. Слага се 1.5 л вода да заври...
Чифликчийски сарми
Чифликчийски сарми
сарми, подреждат се в дълбок гювеч, заливат се с равни количества зелев сок и вода, и останалото вино колкото да ги покрие. Запичат се 40- 50 ...
Агнешки сарми
Агнешки сарми
Смесват се оризът, ситно нарязаният лук, смляното агнешко месо, червеният пипер, черният пипер, нарязания копър, солта (ако не е...
Ориенталски сарми
Ориенталски сарми
. Като е готова сваляме от котлона, отцеждаме лозовите листа и слагаме във всяко по малко. Завиваме стегнато сармите на правоъгълници и ги...
Чорбаджийски сарми
Чорбаджийски сарми
1
, похлупват се с чиния, заливат се с топла вода и се оставят да врят на тих огън, докато останат на мазнина. Поднасят се, като във всяка чиния се слага ...
Празнични сарми
Празнични сарми
1
зеле се завива като сарма. Поставят се в глинен гювеч, заливат се със топла вода да се покрият сармите, поръсват се със червен пипер и се ...

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: