Паниран патладжан с горчица

Паниран патладжан с горчица

0

галетата, смесена с чесъна на прах. Потопете всяко парче патладжан първо в яйцата, а след това в галетата. Изпържете панираните патладжани в...

1

Горчив Патладжан

Открий всички 74 подбрани съвети относно горчив патладжан в Готвач.бг.
Да си приготвим патладжан, без да горчи

Да си приготвим патладжан, без да горчи

осолява или не патладжана преди готвене? Това е една много дискутирана кулинарна тема. Осоляването на резените или кубчетата патладжан...

Кьопоолу с горчица, патладжани и сусамов тахан

Кьопоолу с горчица, патладжани и сусамов тахан

Изпичаме патладжаните и пипера и ги смиламе. Слагаме оцета, захарта и солта на вкус. Пържим до сгъстяване. Отделно препържваме олиото и го...

Патладжани

Патладжани

4

различават изключително много по вкус и вид, човек със сигурност може да опише патладжана с очарователно горчив вкус и пореста текстура. В много рецепти...

Горчица

Горчица

значително смекчава вкуса й. Видове горчица Горчицата на пазара се предлага в остра и мека разновидност. Сред най-острите горчици е китайската, която...

Горчива трева

Горчива трева

. Изчакайте да се накисне за 10 минути, преди да го прецедите. Тъй като чаят има горчив вкус, можете да го подсладите с пчелен мед. Другият вариант...

Горчиво мохито

Горчиво мохито

Портокалът се нарязва на кубчета. Поставят се със захарта във висока чаша. Всичко се стрива с чукче, за да се получи паста. Добавят се...

Патладжан кебап

Патладжан кебап

което всичко се обърква отново. От каймата се оформят малки кюфтенца. На дървено шишче се набожда кръгче патладжан, след това кюфтенце и т.н...

Патладжан акордеон

Патладжан акордеон

7

Измийте патладжаните и ги подсушете. Нарежете патладжаните почти до долу, като внимавате да не ги отрежете целите. Нарежете кашкавала...

Маринован патладжан

Маринован патладжан

8

Изберете големи патладжани, измийте ги и ги нарежете на кръгчета без да ги белите. Посолете ги и ги оставете под лек наклон за 1 час да се...

Пържен патладжан

Пържен патладжан

2

Патладжанът (хубаво е да не е с много тъмна кора) нарязвам на дълги филии. Посолявам. В тиган загрявам повечко олио и пържа от двете страни...

Патладжан Имамбаялдъ

Патладжан Имамбаялдъ

Тъмните патладжани горчат - поставете ги в солена вода за 30-40 мин. Срязваме патладжаните през средата, дупчим ги с вилица, посоляваме...

3.3
Общо 6 гласували
5 3
4 0
3 0
2 2
1 1
Дай твоята оценка: