Готвена мусака

Готвена мусака

2

В малко олио и вода задушаваме нарязаните праз и картофи. Добавяме размита с малко вода кайма, червен пипер и запържваме. Добавяме чубрица на...

1

Готвена Кокошка

Разгледай всички 74 избрани предложения за готвена кокошка в Готвач.бг.
Кокоски

Кокоски

4

Разбийте белтъците на гъст сняг, като добавите постепенно захарта. След това добавете кокоса и леко разбъркайте с него. Най-накрая сложете...

Кокона

Кокона

Кокона /Solanum sessiliflorum/ е тропически храст, принадлежащ към семейство Solanaceae. Цветовете му приличат на тези на картофите, но са с...

Готвени зеленчуци

Готвени зеленчуци

необходимата гъстота, по време на готвене по преценка може да доливаме топла вода. Много подходящо е да се поднесе с топка варен ориз....

Панирана кокошка

Панирана кокошка

Изчистваме и измиваме добре кокошката, след което я нарязваме на порции. В тенджера сваряваме порциите месо до готово състояние. След...

Кокошка кебап

Кокошка кебап

Изчистваме и измиваме кокошката добре. След това я нарязваме на порции и всяка порция се намазва с масло. Върху всичкото месо поръсваме...

Пълнена кокошка

Пълнена кокошка

Измийте кокошката. Посолете отвън и отвътре. Натрийте с олио. Измийте и почистете дреболиите. Задушете ги с ориза, овкусени със сол...

Пияна кокошка

Пияна кокошка

Кокошката се накисва във вода за един час. Отцежда се, подсушава се и се натрива отвън и отвътре с черния пипер и солта. С част от маслото се...

Кокошка кюлбаста

Кокошка кюлбаста

Почистената и подсушена кокошка обезкостете, доколкото можете, като порционирате. Овкусете парчетата със сол и червен пипер, счукан бахар и...

Кокошка айнгемахт

Кокошка айнгемахт

Кокошката се измива, почиства и нарязва, след което се сварява в гореща солена вода, заедно с изчистените и ситно нарязани корени за супа...

Варена кокошка

Варена кокошка

Кокошката се сварява цяла, докато месото не омекне напълно. В тенджерата може да добавите по желание едро нарязани лук, морков, целина...

Кокошка паприкаш

Кокошка паприкаш

Нарежете кокошката на парчета. Изпържете ги в маслото, а след това в същото масло запържете лука и моркова. След като поомекнат, се прибавя и...

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: