Готвене на Еленско

Прегледай всички 74 избрани предложения за готвене на еленско в Готвач.бг.
Еленско плато
Еленско плато
вино. Филе Елена, Еленски бут и Еленска сланина са продукти от свинско месо, приготвено в Еленският балкан, а не мезета от еленско ...
Еленско Месо
Еленско Месо
1
отглеждане на еленско месо. Състав на еленското месо Еленското месо съдържа голямо количество антиоксиданти, витамин В6, витамин В12, ...
Еленско филе
Еленско филе
1
Филетата се задушават в половината от мазнината, наредени отгоре със задушени гъби, които са покрити с парче сланина. След като се позапекат...
Еленски пърленки
Еленски пърленки
Киселото мляко се разбива с водата, яйцето, захарта и солта. Брашното се добавя постепенно и се замесва еластично тесто. Оставя се за половин час...
Еленски каренца
Еленски каренца
Слагате каретата за 6-8 часа в маринатата, приготвена от изброените продукти. Обръщайте месото от време на време. Подсушавате маринованите карета...
Марината за еленско
Марината за еленско
съставки. Всичко се разбърква и с полученото се натрива еленското /това количество марината е подходящо за около 500 г месо/. Съдът, в който...
Еленско със сметанов сос
Еленско със сметанов сос
1
Запържвате стековете и лука в тиган с масло. Нарязвате лютите чушлета на шайби, като отстранявате семето и добавяте заедно с мащерката...
Еленски бут соте
Еленски бут соте
6
Мариноване: Нарязваме лука и чесъна на едро и прибавяме останалите подправки за маринатата, слагаме ги на котлона да кипнат и охлаждаме...
Домашно приготвена еленска кайма
Домашно приготвена еленска кайма
Еленското месо се измива и се накисва за една нощ в оцет и вода. След това се отцежда, нарязва на едро и се осолява добре. Оставя се върху...
Как се готви еленско месо
Как се готви еленско месо
От еленско месо се приготвят изискани ястия за ценители. Еленското месо е ценно заради вкуса си и заради високото съдържание на белтъчини и...
Еленско с червен винен сос
Еленско с червен винен сос
се бульонът и се пече във фурната 75 минути при 200 градуса, като се полива с отделения сос. След 45 минути се обръща. Еленското се изважда...
Домашен еленски бут
Домашен еленски бут
5
месото е още червено, натрийте ги с още сол. Върнете еленския бут в постава и го дръжте там да отлежава до март месец. Тогава го вадите, обливате...

Рейтинг

4.1
Общо 8 гласували
5 4
4 3
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: