Свински джолан

Свински джолан

0

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

1

Готвене на Свински Джолан

Прегледай всички 29 подбрани съвети относно готвене на свински джолан в Готвач.бг.
Вкусно готвено със свинско

Вкусно готвено със свинско

кубчета свинско месо. Извадете го от тенджерата и сипете вътре бялото вино. Намалете огъня и варете 1 минута. Върнете лука и месото в тенджерата...

Свински джолан във фолио

Свински джолан във фолио

Намажете хубаво джолана с олио. Разбъркайте меда със соевия сос, докато се разтвори. Намажете хубаво джолана със сместа. Поръсете с...

Свински джолан с ориз

Свински джолан с ориз

Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно. Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След...

Свински джолан на фурна

Свински джолан на фурна

Добре е преди да започнете да готвите да измиете месото. Измитите и подсушени джолани се подреждат в тава. Поръсват се със сол. При тях се...

Свински джолан с чесън

Свински джолан с чесън

Запечатваме джоланите в тиган с малко олио. Шпиковаме ги с чесъна. Овалваме ги в червен пипер, сол и олио. Печем в тава с малко вода...

Свински джолан с бира

Свински джолан с бира

на гювеча и поставете във фурната. Загрейте на 200 градуса и гответе 30 мин, след това намалете градусите на 160 и печете джолана два часа...

Свински джолан със зеле

Свински джолан със зеле

В пръстен гювеч се слага зелето. Поръсва се с четен пипер и червен пипер, мазнина. Добавя се джоланът с подправки по желание и се пече в умерена фурна на 200 градуса....

Бавно печен свински джолан

Бавно печен свински джолан

2

Разбъркваме подправките и солта и обтриваме внимателно и старателно месото. Поставяме го в дълбока тава, на дъното на която сме сипали малко...

Свински джолан под фолио

Свински джолан под фолио

се смесва с подправките - черен пипер, индийско орехче, бахар и сол. Налива се вода около един пръст. Отгоре се поставят овкусените джолани. Завива се с фолио и се пече в слаба фурна около 4 часа....

Гулаш от свински джолан

Гулаш от свински джолан

малко преди да уври месото се долива виното. Вари се още 10-ина минути и накрая се разбърква с киселото мляко. Поднесете гулаша от свински джолан с гарнитура от сварени макарони или картофено пюре....

Супа от свински джолан

Супа от свински джолан

2

Сложете свинското да се вари направо с кокала за 1 час и половина в достатъчно вода. Свареното месо отделете от кокала и нарежете на парчета...

4.1
Общо 7 гласували
5 1
4 6
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: