Готвене на Свински Джолан

Прегледай всички 26 подбрани съвети относно готвене на свински джолан в Готвач.бг.
Свински джоланСвински джолан
Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...
Вкусно готвено със свинскоВкусно готвено със свинско
кубчета свинско месо. Извадете го от тенджерата и сипете вътре бялото вино. Намалете огъня и варете 1 минута. Върнете лука и месото в тенджерата...
Свински джолан по ПавликенскиСвински джолан по Павликенски
Измийте джолана и го поставете в гювеча. Обелете и нарежете картофите на средни парчета. Обелете лука и морковите. Изчистете чушката...
Чомлек със свински джоланЧомлек със свински джолан
Приготвя се марината от 2 с.л. мазнина, оцет, горчица, соев сос, червен и черен пипер и 2 ч.л. сол. В джолана се правят десетина прореза, които...
Свински джолан в гювечСвински джолан в гювеч
1
Започваме с подготовката на свинския джолан. За целта използвах заден джолан с кожа. Първоначално го измих и накиснах във вода за около час...
Осолен свински джоланОсолен свински джолан
. Провесете осоления свински джолан на хладно и проветриво място за 1 седмица. След това приберете мезето в хладилника или на хладно в торба. Не подценявайте това джоланче. С кожа и особено вкусно....
Сочен свински джоланСочен свински джолан
1
Свинският джолан се измива и се слага в тенджерата под налягане, като се залива се с вода. Добавя се 150 мл вино, дафиновите листа, няколко...
Гювеч със свински джоланГювеч със свински джолан
1
ситно, а скилидките чесън - на филийки. Всичко заедно с подправките, маслото и кокала на джолана се поставя в подходящ глинен съд с капак. Посолява...
Свински Джолан по ЛовджийскиСвински Джолан по Ловджийски
2
Свинският джолан измийте и подсушете. Направете прорези по кожата с остър нож, без да срязвате месото, и натъркайте със сол, черен пипер, стрит...
Свински джолан с виноСвински джолан с вино
7
се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва. Пече се 3 часа на 170 градуса, след което се маха капакът и се дозапича още 15 мин. на 200 градуса....
Печен свински джоланПечен свински джолан
5
Надупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес. Оставете да престои за 1 нощ...
Свински джолан с картофиСвински джолан с картофи
сварения джолан в тава и го поръсете със сол, черен и червен пипер. Наредете около него едро нарязаните картофи, моркови и лука. Чесъна се слага...

Рейтинг

4.1
Общо 7 гласували
5 1
4 6
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: