Градинарско Суфле

Разгледай всички 17 авторски предложения за градинарско суфле в Готвач.бг.
Градинарско суфле с кайма
4
зеленчуковата плънка с кайма, а отгоре се разпределя картофеното пюре. Сложете градинарското суфле са се изпече за половин час на 200 градуса. ...
Градинарска супа
1
Зеленчуците се почистват и нарязват на ситно. Варят се докато омекнат. Към сместа се добавят доматите. Супата се застройва с яйце и...
Градинарска салата
Морковите, зеленият фасул, грахът и карфиолът се сваряват поотделно. Щом се отцедят и изстинат, се нарязват на кубчета, а карфиолът се накъсва на...
Градинарски омлет
Нарежете лука на ситно и го запържете. Добавете чесъна и нарязания магданоз. Изсипете сместа в чиния. В същия тиган задушете тиквичката и...
Паста Суфле
при останалите продукти. Объркват се внимателно, след което суфлето се слага да се пече във фурната на 200 градуса....
Бине суфле
4
водата и захарта, които кипват за 5-6 минути и го ароматизирайте. Изстиналите топки Бине суфле потопете в топлия захарен сироп....
Суфле Версай
1
Шунката, кашкавалът, гъбите и грахът се разбъркват и се добавят сол и черен пипер. Заливат се със смес от две разбити яйца и прясно мляко...
Омлет суфле
Отделяме жълтъците от белтъците. Жълтъците разбиваме заедно с брашното и настърганата лимонова кора. Белтъците разбиваме на сняг, заедно с...
Шоколадово суфле
86
суфлето в плоски чинии и да сервирате отделно. Фурната се загрява на 225 градуса и суфлето се пече 10 минути, но не повече, тъй като има ...
Какаово суфле
суфлетата. По рецепта пишеше на 200 градуса, но не ми се изпичаха на моята фурна и увеличавах градусите до получаваме на суфлето. Какаовото ...
Зеленчуково суфле
2
или тава и сложете да се пече на 180 градуса за 30-45 минути. Малко преди да извадите зеленчуковото суфле от фурната, поръсете с кашкавала и ...
Бананово суфле
1
към соса. Разбийте отделно добре жълтъците и белтъците на пухкав сняг. Добавете ги внимателно към сместа за суфле. Прехвърлете го в намазнена ...

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: