Грах Бланширане

Разгледай всички 74 избрани предложения за грах бланширане в Готвач.бг.
Как да бланшираме грах?
Как да бланшираме грах?
онези, които не знаят, бланширане произлиза от френската дума blanchir и в превод означава да избеля, да попаря с вряла вода. Когато попарим за...
Бланширани зеленчуци
Бланширани зеленчуци
. Оставяме бланшираните зеленчуци да се изстудят, a после се отцеждат. Бланшираните зеленчуци се слагат се в пликове и се замразяват....
Бланширани тиквички
Бланширани тиквички
1
. Отцедете ги и ги наредете в голяма чиния. Разбъркайте зехтина с мащерката ригана и залейте бланшираните тиквички. Поръсете със сол и ...
Бланширани картофи
Бланширани картофи
4
Обелете и нарежете картофите на дебели пръчки. Сгорещете палмова или друга мазнина (не течна) във фритюрник. Бланширайте картофите за около...
Как да бланшираме ориз
Как да бланшираме ориз
хората по света живеят благодарение на него, повечето от тях - в Азия. Времето за готвене на ориза се скъсява чрез промишленото бланширане...
Как да бланшираме картофи
Как да бланшираме картофи
1
белене, ги поставете до тенджерата с вряща вода. Ако ги бланширане за замразяване, изчакайте, докато водата заври, преди да ги обелите и нарежете...
Рататуй с бланширани домати
Рататуй с бланширани домати
нарязват на кубчета. Когато водата заври, доматите се потапят за 1-2 минути. След това се изсипват в купа със студена вода, т.е. бланшират се. Това...
Как да бланшираме броколи?
Как да бланшираме броколи?
броколите винаги с бланширане, а не с варене, защото така се запазват витамините в тях, а освен това запазват и приятния си зелен цвят...
Бланширан ориз със зеленчуци
Бланширан ориз със зеленчуци
1
Бланшираният ориз се сварява в тенджера с подсолена вода. Вари се подобно на паста - с повече вода. След като се свари, се отцежда и измива...
Бланширан Ориз на Фурна
Бланширан Ориз на Фурна
Измийте ориза и го сложете в подходяща тавичка. Полейте с олиото и запечете във фурна, като разбърквате от време на време. Когато оризът...
Бланширане на зеленчуци в микровълнова
Бланширане на зеленчуци в микровълнова
). Бланшираните зеленчуци се отцеждат се добре, опаковат се и се замразяват. Изключение прави спанакът, който има по–добър вкус при обикновено ...
Как да бланшираме спанак?
Как да бланшираме спанак?
1
това трябва и да го бланширате. Ето как става това: - Огледайте първо листата спанак добре, за да няма развалени измежду тях. Добре е да...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: