Грах Бланширане

Разгледай всички 74 избрани предложения за грах бланширане в Готвач.бг.
Как да бланшираме грах?
Как да бланшираме грах?
онези, които не знаят, бланширане произлиза от френската дума blanchir и в превод означава да избеля, да попаря с вряла вода. Когато попарим за...
Бланширани зеленчуци
Бланширани зеленчуци
. Оставяме бланшираните зеленчуци да се изстудят, a после се отцеждат. Бланшираните зеленчуци се слагат се в пликове и се замразяват....
Бланширани картофи
Бланширани картофи
4
Обелете и нарежете картофите на дебели пръчки. Сгорещете палмова или друга мазнина (не течна) във фритюрник. Бланширайте картофите за около...
Бланширани тиквички
Бланширани тиквички
1
. Отцедете ги и ги наредете в голяма чиния. Разбъркайте зехтина с мащерката ригана и залейте бланшираните тиквички. Поръсете със сол и ...
Как да бланшираме броколи?
Как да бланшираме броколи?
броколите винаги с бланширане, а не с варене, защото така се запазват витамините в тях, а освен това запазват и приятния си зелен цвят...
Как да бланшираме картофи
Как да бланшираме картофи
1
белене, ги поставете до тенджерата с вряща вода. Ако ги бланширане за замразяване, изчакайте, докато водата заври, преди да ги обелите и нарежете...
Как да бланшираме ориз
Как да бланшираме ориз
хората по света живеят благодарение на него, повечето от тях - в Азия. Времето за готвене на ориза се скъсява чрез промишленото бланширане...
Рататуй с бланширани домати
Рататуй с бланширани домати
нарязват на кубчета. Когато водата заври, доматите се потапят за 1-2 минути. След това се изсипват в купа със студена вода, т.е. бланшират се. Това...
Бланширан ориз със зеленчуци
Бланширан ориз със зеленчуци
1
Бланшираният ориз се сварява в тенджера с подсолена вода. Вари се подобно на паста - с повече вода. След като се свари, се отцежда и измива...
Бланширан Ориз на Фурна
Бланширан Ориз на Фурна
Измийте ориза и го сложете в подходяща тавичка. Полейте с олиото и запечете във фурна, като разбърквате от време на време. Когато оризът...
Бланширане на зеленчуци в микровълнова
Бланширане на зеленчуци в микровълнова
). Бланшираните зеленчуци се отцеждат се добре, опаковат се и се замразяват. Изключение прави спанакът, който има по–добър вкус при обикновено ...
Как да бланшираме спанак?
Как да бланшираме спанак?
1
това трябва и да го бланширате. Ето как става това: - Огледайте първо листата спанак добре, за да няма развалени измежду тях. Добре е да...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: