Гръцки Питки

Прегледай всички 34 кулинарни идеи относно гръцки питки в Готвач.бг.
Гръцки питки
Гръцки питки
. Питките се слагат на поръсена с брашно дъска, покриват се с кърпа и се оставят на топло за 1 час, за да втасат. Фурната се загрява до 240°С...
Гръцки питки с розмарин
Гръцки питки с розмарин
с фолио и оставяме 30 минути на топло да втаса. Готовото тесто се разделя на две-три части и оформяме тънки питки според тавата, може кръгли...
Гръцки питки с маслини
Гръцки питки с маслини
него галетата и солта. Получава се гъста каша. Когато питките са удвоили размера си правим по няколко разреза с нож и ги намазваме с маслото. ...
Гръцки питки със сирене
Гръцки питки със сирене
смесите съставките, без червения пипер. Разделете тестото на 7 топки. Разточете всяка топка на тънка кора. Наредете питките в тава, застлана с...
Гарнирани гръцки питки
Гарнирани гръцки питки
Гръцки питки може да си закупите от Метро. Обелете кренвиршите и ги нарежете на колелца. Намажете питките с кетчуп. Наредете ...
Гръцка питка с маслини
Гръцка питка с маслини
1
-голяма. Разточете първата питка, намажете я с разтопено масло и поръсете с накълцани маслини. Отгоре сложете втората разточена питка и...
Пита-Погача
Пита-Погача
Вземете дълбока купа, в която да си сложите прясното мляко, след като е леко затоплено, сложете маята, солта, захарта, олиото и бъркайте с тел...
Питка хляб
Питка хляб
. Оформят се във вид на продълговат хляб. Нареждат се в намазнена тава, оставят се да втасат още малко, намазват се с разтопено масло. Правят се ...
Питки
Питки
3
мажем с втория жълтък. Слагат се в предварително загрята фурна до 300 градуса. В края на печенето се слага хартия, напръскан с вода над питките....
Гръцка фокача
Гръцка фокача
зехтин и отново оставете да почине за 10-15 минути. Пъхнете гръцката фокача да се изпече в предварително загряна на 200 градуса фурна за ...
Пълнозърнеста пита фокача
Пълнозърнеста пита фокача
. Отново се маже обилно с песто. Отгоре върху пълнозърнестата питка се разстила празът. Доматът се измива и нарязва на филийки. Нарежда се върху...
Питки (хляб) на тиган
Питки (хляб) на тиган
5 минути от всяка страна. Този вкусен хляб на тиган се консумира, докато е още топъл и дори горещ. Става тройно по-вкусен, ако намажете...

Рейтинг

4.7
Общо 6 гласували
5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: