Гръцко Реване

Прегледай всички 27 избрани предложения относно гръцко реване в Готвач.бг.
Гръцко реване
Гръцко реване
9
минути и поръсете с кокосови стърготини. Оставете гръцкото реване в хладилник за 4 часа преди да поднесете. Вкусът ми е невероятен. Да ви ...
Гръцко реване с грис
Гръцко реване с грис
6
Разбиваме яйцата със захарта и постепенно добавяме всичко с леко бъркане. Сместа се изсипва в тавичка и се пече в умерена фурна. Като се...
Супер реване
Супер реване
Разделяте яйцата на белтъци и жълтъци. С щипка сол разбивате белтъците на пухкав сняг. В купата с жълтъците добавяте захарта и разбивате на гъст...
Арменско реване
Арменско реване
позастинал, се залива с прясното мляко. Ако използвате пастьоризирано мляко, не е нужно то да е сварено предварително. След като изстине ...
Северозападно реване
Северозападно реване
охлади, но да не е студен, и заливаме реването. Оставяме в хладилника за една нощ и е готово за консумиране....
Шарено реване
Шарено реване
1
. Сварете сиропа от захарта и водата, оставете леко да се охлади. Нарежете реването на парчета и го залейте със сиропа....
Лимонено реване
Лимонено реване
Белтъците се разбиват със захарта с миксер до побеляване. Когато са готови, добавяме останалите съставки за блата, като разбъркваме на ръка...
Лесно реване
Лесно реване
(проверявам я с клечка) на 150-180 градуса и след това я оставям да изстине. Правя сироп от водата и захарта, след което добавям и настърганата кора на ...
Бадемово реване
Бадемово реване
Представям ви невероятно реване с дъх на бадеми. В касерола слагате захарта и водата за сиропа и я слагате на котлона да заври. Прибавяте...
Арабско реване
Арабско реване
5
мляко и настъргана лимонова кора. Изсипете сместта в намаслена тава и сложете арабското реване да се изпече в умерена и предварително загрята фурна...
Класическо реване
Класическо реване
3
незагрята фурна на 150 градуса на вентилатор до суха клечка. Докато реването изстиваше, сложих 1 л. вода, 150 г. захар и настъргах малко кора от...
Портокалово реване
Портокалово реване
Сиропът се вари, като сокът от портокала, водата и захарта се смесват в тенджерка. Оставя се да изстине напълно. Продуктите за блата се...

Рейтинг

3.4
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка: