Гръцко реване

Гръцко реване

9

минути и поръсете с кокосови стърготини. Оставете гръцкото реване в хладилник за 4 часа преди да поднесете. Вкусът ми е невероятен. Да ви е сладко!...

1

Гръцко Реване

Прегледай всички 26 избрани предложения относно гръцко реване в Готвач.бг.
Гръцко реване с грис

Гръцко реване с грис

6

Разбиваме яйцата със захарта и постепенно добавяме всичко с леко бъркане. Сместа се изсипва в тавичка и се пече в умерена фурна. Като се...

Реване

Реване

14

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

Бадемово реване

Бадемово реване

Представям ви невероятно реване с дъх на бадеми. В касерола слагате захарта и водата за сиропа и я слагате на котлона да заври. Прибавяте...

Лесно реване

Лесно реване

(проверявам я с клечка) на 150-180 градуса и след това я оставям да изстине. Правя сироп от водата и захарта, след което добавям и настърганата кора на лимона. Сиропирвам реването и го поръсвам с пудра захар....

Лимонено реване

Лимонено реване

Белтъците се разбиват със захарта с миксер до побеляване. Когато са готови, добавяме останалите съставки за блата, като разбъркваме на ръка...

Супер реване

Супер реване

Разделяте яйцата на белтъци и жълтъци. С щипка сол разбивате белтъците на пухкав сняг. В купата с жълтъците добавяте захарта и разбивате на гъст...

Класическо реване

Класическо реване

3

незагрята фурна на 150 градуса на вентилатор до суха клечка. Докато реването изстиваше, сложих 1 л. вода, 150 г. захар и настъргах малко кора от...

Северозападно реване

Северозападно реване

охлади, но да не е студен, и заливаме реването. Оставяме в хладилника за една нощ и е готово за консумиране....

Шарено реване

Шарено реване

1

. Сварете сиропа от захарта и водата, оставете леко да се охлади. Нарежете реването на парчета и го залейте със сиропа....

Арабско реване

Арабско реване

5

мляко и настъргана лимонова кора. Изсипете сместта в намаслена тава и сложете арабското реване да се изпече в умерена и предварително загрята фурна...

Арменско реване

Арменско реване

позастинал, се залива с прясното мляко. Ако използвате пастьоризирано мляко, не е нужно то да е сварено предварително. След като изстине реването...

3.4
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка: