Гръцко Реване

Прегледай всички 28 избрани предложения относно гръцко реване в Готвач.бг.
Гръцко реване
Гръцко реване
9
минути и поръсете с кокосови стърготини. Оставете гръцкото реване в хладилник за 4 часа преди да поднесете. Вкусът ми е невероятен. Да ви ...
Гръцко реване с грис
Гръцко реване с грис
6
Разбиваме яйцата със захарта и постепенно добавяме всичко с леко бъркане. Сместа се изсипва в тавичка и се пече в умерена фурна. Като се...
Карамелено реване
Карамелено реване
. Внимателно добавете водата и изчакайте карамелът да се разтопи. Залейте реването с карамеления сироп и оставете карамелено реване в ...
Орехово реване
Орехово реване
1
да се охлади. Залейте студения блат с топлия сироп. Ореховото реване е много сполучливо....
Маково реване
Маково реване
попие и вече може да поднесете, дори да е леко топло, като комбинирате със топка сметанов сладолед. Ако поднасяте маковото реване студено, го ...
Пияно реване
Пияно реване
изпечете реването на 190 градуса в предварително загрята фурна с вентилатор за около 20 мин. Извадете готовото реване и оставете настрана, ...
Шоколадово реване
Шоколадово реване
парченца и залейте със студени сироп или сок от компот. Изчакайте да изстине напълно и го приберете в хладилника. След няколко часа покрийте ...
Сочно реване
Сочно реване
и захарта. След като заври, се оставя още 5 минути, добавя се сокът на лимона и се отстранява от котлона. Студеното реване се нарязва на...
Веган реване
Веган реване
За сиропа: водата се кипва и се прибавя захарта. Бъркаме на слаб огън до сгъстяване. Реването се реже на парчета и се залива със сиропа. Охлажда ...
Спаначено реване
Спаначено реване
1
оставяме за 5 минути да поизстине. За реването: Във вряща вода потапяме почистения спанак за 1 минута, за да се бланшира. Изваждаме го и го...
Богато реване
Богато реване
1
минути. Вадим реването и го заливаме с приготвения сироп, покриваме, за да попие и се охлади. Сервираме поръсено с кокосови стърготини....
Лимоново реване
Лимоново реване
3
, докато стане хомогенна, след което се изсипва в намазана с масло и посипана с брашно тава. Пече си при 180 градуса. Когато реването изстине, се...

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: