Гулаш Яхния

Разгледай всички 74 авторски предложения за гулаш яхния в Готвач.бг.
Гулаш ЯхнияГулаш ЯхнияТелешкото месо се нарязва на късчета и се смесва с черния и червения пипер. Запържва се леко и се добавят нарязаният лук на филийки, чесъна и чушките...
Свинска гулаш яхнияСвинска гулаш яхнияНарязваме свинското на малки кубчета и лука да дребно, след което с малко мазнина започваме да запържваме месото. След като си изтегли водата,...
ГулашГулашЗапържете до златисто наситнения лук. Оттеглете от огъня, добавете червения пипер, разбъркайте и прибавете нарязаното на средно малки кубчета месо...
Гъбен гулашГъбен гулашТази вкусна автентична средиземноморска рецепта поднасят в Санторини - в селцето Иа. Почистените гъби бланшираме в подсолена вода. Избираме по-малко...
Партизански гулашПартизански гулашМесото се нарязва на кубчета и се запържва. Останалите продукти се добавят последователно и се запържват. Заливат се с вода и се вари до готовност...
Унгарски гулашУнгарски гулашНарежете телешкото на късчета и го объркайте с брашното. Загрейте мазнината и го запържете равномерно, след което извадете от тигана. Добавете...
Чорба гулашЧорба гулашИзмийте добре месото и го оставете да ври във водата. Щом заври, посолете и прибавете корените за супа. Оставете да се вари на умерен огън. Нарежете...
Teлешки гулашTeлешки гулашНарежете телешката плешка на едри хапки и сложете да се запържи в сгорещената мазнина. Щом промени цвета си, извадете телешкото и в същата мазнина...
Джолан гулашДжолан гулашНарежете месото на хапки, оваляйте ги в брашното и го запържете в загретия зехтин, докато си смени цвета. Извадете го и в същата мазнина запържете...
Цигански гулашЦигански гулашИзползвайте различни видове меса, с които разполагате. Нарежете месото на късчета и го сложете да се запържи в сгорещената мазнина. Добавете нарязания...
Свински гулашСвински гулашСвинското се нарязва на парчета, овалва се в брашно и се запържва в сгорещена мазнина. Прибавя се нарязаният лук и след като се запържи се долива...
Виенски гулашВиенски гулашВ тенджера с олиото поставяме нарязаното на кубчета месо и запържваме за кратко. Изваждаме месото и в същата мазнина изпържваме почистения и нарязан...

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: