Гулаш от Свински Джолан

Открий всички 19 кулинарни идеи относно гулаш от свински джолан в Готвач.бг.
Гулаш от свински джолан
Гулаш от свински джолан
малко преди да уври месото се долива виното. Вари се още 10-ина минути и накрая се разбърква с киселото мляко. Поднесете гулаша от свински ...
Джолан гулаш
Джолан гулаш
1
да къкри около 1, 5 часа. Щом месото е сготвено, овкусете със сол и пипер на вкус и разбъркайте със сметаната и магданоза. Може да поднесете ...
Свински гулаш
Свински гулаш
минути и се наръсва с накълцан магданоз. Свинският гулаш се поднася с гарнитура по избор....
Чешки гулаш със свинско
Чешки гулаш със свинско
В дълбок съд се запържва лукът докато почервенее. Към него се добавят смлените скилидки чесън, кимът, кимионът, доматеното пюре, канелата...
Свински джолан
Свински джолан
Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...
Свински гулаш по сегедински
Свински гулаш по сегедински
Лукът се реже на ситно, месото се реже на едри кубчета. Половината мас се загрява и в нея се запържва месото. Отделно се загрява останалата...
Свински Гулаш с Гъби
Свински Гулаш с Гъби
запържете свинските парченца за около 10 мин, като разбърквате. Добавете лука и гответе още около 5 мин. Прибавете двата вида червен пипер...
Свински Джолан по Ловджийски
Свински Джолан по Ловджийски
2
Свинският джолан измийте и подсушете. Направете прорези по кожата с остър нож, без да срязвате месото, и натъркайте със сол, черен пипер, стрит...
Сочен свински джолан
Сочен свински джолан
1
на кубчета. Прибавят се картофите, също нарязани на едри кубчета и чесъна. Пържи се още малко и се разбърква. Свареният джолан се слага в...
Гювеч със свински джолан
Гювеч със свински джолан
1
ситно, а скилидките чесън - на филийки. Всичко заедно с подправките, маслото и кокала на джолана се поставя в подходящ глинен съд с капак. Посолява...
Свински джолан с вино
Свински джолан с вино
7
се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва. Пече се 3 часа на 170 ...
Чомлек със свински джолан
Чомлек със свински джолан
Приготвя се марината от 2 с.л. мазнина, оцет, горчица, соев сос, червен и черен пипер и 2 ч.л. сол. В джолана се правят десетина прореза, които...

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: